brad pitt, reacție după ce Maddox a depus mărturie împotriva lui
Divertisment

Brad Pitt, reacție după ce Maddox a depus mărturie împotriva lui

Cum a reacționat Brad Pitt atunci când a aflat că fiul lui a depus mărturie împotriva lui. Actorul are inima frântă

A trecut mai bine de o săptămână de când Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt de violență domestică și a dezvăluit că este dispusă să aducă probe în instanță, iar fiul lor, Maddox, a depus mărturie. Deși a fost o lovitură grea pentru actorul în vârstă de 57 de ani, el nu renunță la relația cu fiul lui.

Potrivit unei surse apropiate celor doi, ce a fost citată de In Touch, Brad Pitt este conștient că ”trebuie să lucreze mult pentru a-și îmbunătăți relația cu fiul lui, Maddox Jolie-Pitt.

”Brad a crezut că unele răni s-au vindecat și a făcut progrese în ceea ce privește relația cu Maddox.”, a mărturisit o sursă apropiată actorului, care a adăugat: ”Brad îl iubește pe Maddox și va fi mereu acolo pentru el, dar și pentru frații lui.

Angelina Jolie si Maddox

Citește și: Angelina Jolie, întruchiparea eleganței pe străzile din Beverly Hills, alături de prietena sa Ellen Pompeo, starul din Grey's Anatomy

De curând, Maddox, fiul cel mare al cuplului, a depus mărturie împotriva tatălui tău. Mai exact, în fața judecătorilor, el a susținut acuzațiile pe care Angelina Jolie i le-a adus lui Brad Pitt, și anume că acesta ar fi fost violent cu el și cu frații lui.

Episodul s-ar fi petrecut în 2016, în timpul unui zbor, atunci când Maddox și frații săi ar fi fost agresați verbal de către Brad. Ba mai mult, Maddox, acum student, este atât de supărat pe tatăl său, încât vrea să renunțe la numele de Pitt și să îl ia pe al mamei sale.

Citește și: Angelina Jolie, o nouă lovitură pentru Brad Pitt. Ce a făcut aceasta după ce Shiloh a renunțat la numele de familie al actorului

De asemenea, o sursă apropiată a povestit la scurt timp după ce Angelina Jolie a lansat noul atac la adresa lui Brad Pitt că acesta are ”inima frântă” după ce a aflat că fosta parteneră pregătește noi dovezi de abuz domestic” în controversata luptă pentru custodia celor șase copii.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri