Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton/ Profimedia

Cum a reacționat Kate Middleton când a fost întrebată de un fan de unde are cizmele. Prințesa de Wales a ezitat să răspundă

Kate Middleton este una dintre cele mai stilate femei din lume. Prințesa de Wales este o sursă de inspirație pentru multe femei, având în garderoba sa atât piese vestimentare și accesorii impresionate de la branduri celebre, cât și piese mai accesibile, care se găsesc în magazinele de centrele comerciale. 

De fiecare dată când ia parte la angajamentele regale, Kate are grijă să fie îmbrăcată corespunzător fiecărui eveniment, dar în același timp să arate și impecabil. Fanii regali nu pot să nu observe acest lucru și, ori de câte ori au ocazia, o întreabă pe viitoarea regină despre ținutele sale. 

Citește și: Trucul viclean la care a apelat Kate Middleton pentru a-i opri pe oameni să se mai uite în grădina ei: „Uitați-vă la ferestre”

Anul trecut, Kate și William au luat parte la un eveniment care a avut loc la Church on the Street din Burnley, un centru care ajută oamenii defavorizați, fără adăpost, dependenți și cu probleme de sănătate. O care lucrează al centru a profitat de ocazie și a întrebat-o pe Kate de unde și-a achiziționat încălțămintea. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

La acel moment, Kate era alături de femeie și de soțul ei, ținându-o în brațe pe fiica acestora, Anastasia. Inițial, Kate a ezitat să răspundă, părând că nu a auzit întrebarea femeii, fiind atentă la prințul William. Totuși, femeia nu a renunțat și a mai întrebat-o o dată: „De unde aveți cizmele?”. Kate a părut stânjenită când a auzit-o și a răspuns cu un zâmbet pe față: „Oh, nici măcar nu știu. Ar trebui să știu!”.

Citește și: Hobby-ul pe care Kate Middleton speră ca prințul George să nu-l ia de la tatăl său: „Mă îngrozește”

Chiar dacă prințesa nu a dezvăluit de unde a luat cizmele, după ce au apărut fotografiile în mediul online, fanii regali au analizat ținuta purtată de Kate și au aflat de unde și-a achiziționat aceasta piesele vestimentare. În acea zi, soția prințului William a purtat un costum format dintr-un pulover și o fustă maro, de la Iris and Ink, pe care l-a asortat cu cizme Penelope Chilvers Tassel și un palton în aceeași nuanță.

După moartea reginei Elisabeta, Kate Middleton pare că și-a schimbat stilul vestimentar. Ea a început să poarte haine care reflectă noua ei funcție regală. Mai mult, aceasta pare că s-a inspirat mult din stilul regretatei suverane. Kate alege culori aprinse, asigurându-se că iese în evidență atunci când participă la angajamentele publice. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?