printul william și printul george
Divertisment

Prințul William și fiul lui cel mare, prințul George, viitorii regi ai Marii Britanii. / Foto: Profimedia

Hobby-ul pe care Kate Middleton speră ca prințul George să nu-l ia de la tatăl său: „Mă îngrozește”

Când vine vorba despre hobby-uri, prințul George a moștenit pasiunea părinților săi pentru sporturile de echipă, în special pentru fotbal. Puștiul în vârstă de 10 ani merge regulat la meciuri și chiar s-a alăturat tatălui său la un meci de rugby săptămâna trecută, când au călătorit în Țara Galilor. Cu toate acestea, Kate Middleton speră ca fiul său să nu ia și alte pasiuni „mai periculoase” pe care le are prințul William. 

În anul 2015, când William și Kate au participat la un eveniment în Scoția, prințesa a fost întrebată dacă prințul William obișnuiește să-și mai conducă motocicleta. Kate a răspuns fără ezitare și a mărturisit că acest obicei o „îngrozește”. 

Citește și: Kate Middleton a dezamăgit o fetiță întâlnită la un eveniment: "Se aștepta să porți o rochie ca a Elsei”. Răspunsul prințesei

„Încă face asta, da. Mă îngrozește când iese cu motocicleta. Sper că îl voi ține departe pe George de asta”, a declarat prințesa Kate Middleton, potrivit Vanity Fair. 

Prințul William are o pasiune pentru motociclete/ Profimedia
Prințul William are o pasiune pentru motociclete/ Profimedia

William a obținut permisul de motocicletă la vârsta de 19 ani. Moștenitorul tronului este atât de pasionat de aceste vehicule pe două roți, încât a fost văzut pe o motocicletă și în ajunul nunții sale din 2011, iar în anul 2008, împreună cu fratele său, prințul Harry, au organizat un eveniment caritabil cu motociclete în Africa de Sud. 

Cu toate acestea, William și-a dat seama că este un hobby mult prea periculos, astfel că, de la nașterea fiului său cel mic, prințul Louis, din 2018, William a rărit ieșirile pe motocicletă: „Sunt tată pentru trei copii. Trebuie să merg mai rar cu ea. Îmi lipsesc călătoriile, dar asta e ce trebuie să fac”, a declarat prințul moștenitor în 2018. 

Prințul William are o pasiune pentru motociclete/ Profimedia
Prințul William are o pasiune pentru motociclete/ Profimedia

Citește și: Reacția lui Kate Middleton când un puști a gâdilat-o la un eveniment. Prințesa de Wales i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Totuși, William a găsit o soluție mai sigură de a se plimba pe vehicule cu două roți. Acesta a achiziționat un scuter electric, pe care îl folosește pentru a ajunge în timp util la Castelul Windsor de la casa sa din Adelaide Cottage. 

„Este mult mai practic. Îl folosește atunci când merge să-l vadă pe Rege. E mai ușor cu scuterul decât cu mașina”, a declarat o sursă pentru The Sun. 

În Marea Britanie, este ilegal să circuli cu scuterul electric pe drumurile publice, cu excepția cazului în care fac parte dintr-o companie de închiriere aprobată. Însă, ele pot fi folosite pe teren privat, așa cum obișnuiește William să facă. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri