irina columbeanu
Divertisment

Irina Columbeanu trăiește o viață frumoasă în SUA. a început deja să-și câștige propriii bani. / Foto: Instagram

Cum a reușit Irina Columbeanu să-și câștige deja propriii bani. Suma strânsă până la 15 ani nu e deloc mică

De patru ani, Irina Columbeanu s-a stabilit în America alături de mama ei, Monica Gabor, și de partenerul de viață al acesteia, Mr. Pink. Adolescenta de 15 ani s-a adaptat perfect la viața de peste Ocean, găsind acolo un loc în care să se dezvolte și să-și descopere noi pasiuni. Încă de mică, Irina picta foarte frumos, iar la aproape nouă ani avea primul ei vernisaj. Atunci a vândut primul tablou, dar de la acel moment, Irina a adunat în pușculiță o sumă considerabilă.

Irina Columbeanu a făcut bani din pictură

Irina Columbeanu duce o viață de prințesă în SUA. Locuiește în Malibu și merge la un liceu unde s-a evidențiat datorită rezultatelor școlare, dar și al celor extracurriculare. Deși îi duce dorul, tatăl ei este foarte mândru și se bucură că fetei îi merge atât de bine.

Citește și: Irina Columbeanu s-a adaptat perfect la viața din SUA și are planuri mari. E clasa a IX-a, dar are deja multe reușite în palmares

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o discuție cu cei de la impact.ro, Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica sa a plecat în SUA cu toate tablourile pe care le pictase în România și că, acolo, a lucrat la altele. A ajuns să vândă câteva dintre ele, adunând aproximativ 10.000 de euro din munca sa artistică.

"Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării", a povestit fostul om de afaceri pentru sursa citată.

Fiica Monicăi Gabor face atletism și își dorește să devină avocată

Acum nu mai are atât de mult timp pentru pictură, întrucât s-a implicat într-o mulțime de alte activități, inclusiv sportive, descoperindu-și pasiunea pentru atletism, pe care a început să-l practice cu seriozitate. În plus, puștoaica pare că a decis ce carieră vrea să urmeze, cea de avocat, iar vara aceasta este ocupată să facă școala de șoferi, pentru că în SUA își poate lua permis de conducere de la 16 ani.

Citește și: Irina, asemănare izbitoare cu Monica Gabor. Puștoaica de 15 ani a pozat într-o rochie scurtă: ”Semeni atât de mult cu mama ta!”

Irina Columbeanu, premiată de o fundație din Malibu

irina columbeanu

Fundația caritabilă Malibu Dolphin a premiat-o pe Irina Columbeanu în urmă cu câteva luni. Aceasta a primit distincția la categoria tineret, fiind apreciată atât pentru rezultatele școlare, cât și pentru cele în sport. A terminat de abia în clasa a IX-a, dar Irina este o adevărată atletă, participând la competițiile școlare de baschet, tenis și atletism. În plus, face parte din consiliul elevilor la liceul din Malibu și promovează implicarea elevilor atât la școală, cât și în comunitate. Pasiunea pentru comunicare, atât scrisă, cât și vorbită a făcut-o să se implice în mai multe cluburi de lectură sau de dezbateri. Este singura boboacă de liceu nominalizată la un eveniment care-l premiază pe Tânărul Anului și este implicată în acțiuni de voluntariat. 

Conform The Malibu Times, care i-a făcut fiicei Monicăi Gabor o descriere laudativă, adolescenta devenit fondatoarea și președinta unui club în campusul liceului, care promovează o viață curată, fără droguri. Mândră de reușitele fetei, fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a lăudat cu ea pe Instagram și a felicitat-o.

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri