irina columbeanu
Divertisment

La 15 ani, Irina Columbeanu se poate lăuda deja cu o mulțime de reușite =. / Foto: Instagram

Irina Columbeanu s-a adaptat perfect la viața din SUA și are planuri mari. E clasa a IX-a, dar are deja multe reușite în palmares

Monica Gabor este o mamă mândră! După ce l-a convins pe fostul ei soț, Irinel Columbeanu, să o lase pe fiica lor să se mute în America, acolo unde modelul trăiește alături de iubitul ei, Mr. Pink, foștii parteneri de viață se bucură de reușitele fetei lor de 15 ani. Irina s-a adaptat foarte bine în California, este în clasa a IX-a la un liceu din Malibu și deja a adunat în palmares o mulțime de activități academice, de voluntariat, sportive, dar și laude.

Monica a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram o imagine cu fiica sa îmbrăcată într-o rochie albă, diafană, peste care a avut pusă o capă din blană. Pe lângă faptul că a fost lăudată pentru frumusețea ei, copila a fost felicitată pentru rezultatele la școală și pentru faptul că o organizație din Malibu a numit-o unul dintre tinerii valoroși ai comunității.

Citește și: Irina, asemănare izbitoare cu Monica Gabor. Puștoaica de 15 ani a pozat într-o rochie scurtă: ”Semeni atât de mult cu mama ta!”

irina columbeanu

Fundația caritabilă Malibu Dolphin a premiat-o pe Irina Columbeanu. Aceasta a primit distincția la categoria tineret, fiind apreciată atât pentru rezultatele școlare, cât și pentru cele în sport. Este de abia în clasa a IX-a, dar Irina este o adevărată atletă, participând la competițiile școlare de baschet, tenis și atletism. În plus, face parte din consiliul elevilor la liceul din Malibu și promovează implicarea elevilor atât la școală, cât și în comunitate. Pasiunea pentru comunicare, atât scrisă, cât și vorbită a făcut-o să se implice în mai multe cluburi de lectură sau de dezbateri. Este singura boboacă de liceu nominalizată la un eveniment care-l premiază pe Tânărul Anului și este implicată în acțiuni de voluntariat. A devenit fondatoarea și președinta unui club în campusul liceului, care promovează o viață curată, fără droguri.
Conform The Malibu Times, care i-a făcut fiicei Monicăi Gabor o descriere laudativă, adolescenta visează să devină avocat, neurochirurg sau scriitoare. Mândră de reușitele fetei, Monica s-a lăudat cu ea pe Instagram și a felicitat-o.

Citește și: Irina Columbeanu se face din ce în ce mai frumoasă. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a devenit o adevărată domnișoară

Foto: Instagram

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri