Rihanna's 5th Annual Diamond Ball
Divertisment

Photo by Steven Ferdman/Getty Images

Cum a reușit Rihanna să-și ascundă sarcina luni de zile. Trucurile la care a apelat artista pentru a-și ascunde burtica proeminentă

Rihanna, celebra cântăreață în vârstă de 33 de ani, trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, fiind însărcinată cu primul copil. Artista a dezvăluit că ea și iubitul ei, A$AP Rocky, vor deveni părinți prin intermediul unor imagini inedite în care și-a arătat burtica proeminentă.

Mândră că va deveni mămică pentru prima dată, cântăreața, în vârstă de 33 de ani, s-a lăsat fotografiată alături de iubitul ei, în fața casei lor din Harlem. Artista a purtat o jachetă Chanel, în valoare de 8.000 de dolari, ce i-a pus lăsat la vedere burtica proeminentă, semn că sarcina este deja avansată.

Citește și: Rihanna este însărcinată! Artista și iubitul ei rapper, ASAP Rocky, au anunțat într-un mod inedit că vor deveni părinți

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Vestea a făcut înconjurul lumii rapid, numeroase celebrități reacționând pe rețelele sociale, iar unele voci s-au întrebat cum a reușit aceasta să-și ascundă sarcina. Ei bine, răspunsul este simplu. În ultimele luni, artista a ales să poarte haine largi, pe care și le-a completat cu jachete oversized.

Citește și: Rihanna, protagonista unor noi imagini îndrăznețe. A îmbrăcat o salopetă croșetată din propria colecție și a pozat seducător

De asemenea, o apariție intens comentată de internauți a fost în urmă cu câteva luni, când Rihanna a fost prezentă la ceremonia de învestire a primului președinte al insulei Barbados devenite acum republică, după înlăturarea reginei Marii Britanii de la conducere. Atunci, ea a purtat o rochie largă, fără sutien,iar la un moment dat a ales să-și acopere burtica deja proeminentă cu mâinile.

Rihanna în Barbados
Rihanna, cel mai bun model pentru afacerile care au făcut-o miliardară. A pozat în piscină îmbrăcată într-un body mulat

Ulterior, atunci când a apărut în public, cântăreața a ales să poarte ținute completate de jachete supradimensionate. Spre exemplu, în urmă cu doar patru zile, câând a mers la cumpărături în New York, ea a ales să poarte un hanorac portocaliu, pe care l-a asortat cu o jachetă oversized în aceeași culoare. 

Cum a reușit Rihanna să-și ascundă sarcina

Altă dată, în schimb, artista a îmbrăcat o geacă lungă și foarte largă, din fâș, astfel că burtica ei proeminentă a putut trece neobservată. 

Cum a reușit Rihanna să-și ascundă sarcina
Cum a reușit Rihanna să-și ascundă sarcina

Primele zvonuri despre sarcină au apărut în noiembrie 2021

La o săptămână de când Rihanna a paricipat la evenimentul din Barbados au apărut primele zvonrui privind faptul că artista ar fi însărcinată. Artista a vorbit  despre zvonurile care au făcut înconjurul lumii, potrivit cărora ar aștepta primul copil cu iubitul ei, A$AP Rocky, ea negând informația. 

Citește și: Rihanna, apariție inedită în pijama pe rețelele sociale. Imaginile au făcut furori printre fani: ”Ești perfectă!”

Pot să vin la baby shower, soro? Adevărat sau nu, copiii tăi vor fi foarte frumoși.”, a scris un internaut pe nume Jen în dreptul unei fotografii în care a fost etichetată Rihanna. Iar arrtista a răspuns: ”Haaa. Oprește-te. N-ai venit la primele zece baby showers.”, adăugând că nu este pentru prima dată când presa internațională lansează speculații privind o eventuală sarcină.

De curând, în cadrul unui interviu, artista a vorbit despre cum se ”vede” peste zece ani. ”Peste zece ani? Voi avea 42. Voi fi bătrână. Voi avea copii. trei sau patru.”, a spus ea mărturisind că își dorește să fie mamă chiar și fără să aibă un partener.

Etichete: sarcina , rihanna

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri