mila kunis ashton kutcher
Divertisment

Cum arata casa din Beverly Hills pe care Ashton Kutcher si Mila Kunis vor sa o vanda cu 14 milioane de dolari

Mila Kunis si Ashton Kutcher cer 14 milioane de dolari pentru casa in care au locuit acum, prima proprietate conjugala pe care au achizitionat-o.

Situat deasupra Beverly Hills, imobilul face parte dintr-o comunitate protejata cunoscuta sub numele de Hidden Valley, in care locuiesc mai multe vedete din Cetatea Filmului.

Resedinta impunatoare a celor doi actori a fost construita in 1999 si are o fatada din piatra si paravan de cedru. Kutcher si Kunis au achizitionat-o in 2014 la suma 10,2 milioane de dolari, dupa ce fusese detinuta anterior de fostul CEO Viacom, Tom Freston.

Potrivit Page Six, casa are cinci dormitoare si 5,5 bai. Nivelul principal consta intr-o camera de zi cu semineu, loc de servit masa si o bucatarie imensa.

La etaj sunt cele patru dormitoare, toate cu baie si garderobe. La nivelul partial subteran exsta un dormitor pentru oaspeti, o camera de vin cu temperatura controlata, o sala de gimnastica si sauna.

In exterior, curtea luxurianta se intinde pe o suprafata de peste 2000 de metri patrati, cu gazon si salcii, plus o terasa de piatra cu bucatarie in aer liber si bar. In curte, cei doi actori s-au bucurat de o piscina, care este partial umbrita de un gard viu si este dotata cu o "grota" artificiala plus zona de spa.

Printre vecinii celebri ai Milei si ai lui Ashton se numara Adele, Jennifer Lawrence, Katy Perry, Nicole Kidman si Keith Urban, Cameron Diaz si Benji Madden, Nicole Richie si Joel Madden, Penelope Cruz, Zoe Saldana si Ziggy Marley.

Mila Kunis si Ashton Kutcher vor sa vanda aceasta casa pentru ca isi construiesc una noua, intr-un alt cartier rezidential. In timp ce asteapta finalizarea mega-conacului lor de vis, cei doi stau in izolare impreuna cu micutii lor intr-o casa de 10 milioane de dolari din Carpinteria, California.

Mai multe imagini din casa celor doi actori sunt in galeria foto:

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri