Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez arată perfect în clipuri, dar nici pe stradă nu e mai prejos. / Foto: Profimedia

Cum arată cu adevărat Jennifer Lopez! Diva de 52 de ani a renunțat la machiaj de sărbători

Când iese din casă e mereu ca scoasă din cutie, însă în intimitate, alături de familie, Jennifer Lopez e o femeie normală, care se relaxează și uită de hainele sclipicioase și mulate, dar și de machiaj.

Vedeta de 52 de ani și-a surprins fanii cu două ipostaze în care apare naturală, fără urmă de produse cosmetice. Pentru a face reclamă celui mai nou serum din linia ei de înfrumusețare, șatena s-a filmat într-un halat din satin, cu pielea proaspăt curățată, chiar într-una din băile ei.

Citește și: Nimeni nu arată la fel de bine într-o pereche de blugi! Jennifer Lopez, haine simple, atitudine de milioane

jennifer lopez nemachiata
Jennifer Lopez preferă să stea nemachiată acasă. / Foto: Instagram

A doua ipostază în care J.Lo a apărut la fel de relaxată, în pijamale de data aceasta, a fost în bucătăria vilei ei impresionante, alături de rudele ei, în timp ce pregăteau micul dejun.

În haine lejere, cu părul prins în vârful capului sau, din contră, lăsat lejer pe umeri, în pijamale sau halat, J.Lo arată fresh, dornică să lenevească în pat și să stea la povești cu cei dragi, așa cum vor mai toți oamenii de sărbători.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Trucurile de frumusețe ale lui Jennifer Lopez

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

Pentru a avea mereu un ten impecabil, Lopez spune ca are o rutină obișnuită de frumusețe. "Merg pe principiul less is more. Singurul lucru la care țin cu adevarat este produsul cu care mă demachiez, pe care il iau de la dermatologul meu. Mereu ma spăl pe față dupa un antrenament la sală. Asta mă ajută să-mi păstrez porii curați și pielea sănătoasă. Apoi mă hidratez și aplic crema cu protecție solară. Dacă ies în oras, mă machiez puțin. Dacă rămân acasă, folosesc puțină cremă de ochi", povestea diva în urmă cu ceva vreme. De când și-a scos propria linie de cosmetice și produse de îngrijire, Jennifer este și mai grijulie la acest capitol.

În urmă cu ceva ani, J.Lo dezvăluia că nu fumează, nu bea și nu consumă cofeină, ceea ce contribuie la menținerea elasticității și a fermităății pielii ei. 

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri