Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez arată perfect în clipuri, dar nici pe stradă nu e mai prejos. / Foto: Profimedia

Nimeni nu arată la fel de bine într-o pereche de blugi! Jennifer Lopez, haine simple, atitudine de milioane

Jennifer Lopez e pe val! Artista de 51 de ani o duce bine și pe plan profesional, dar și pe cel persoanal. După despărțirea de logodnicul Alex Rodriguez, diva s-a refăcut rapid în brațele lui Ben Affleck, actorul cu care a avut o poveste de dragoste înflăcărată la începutul anilor 2000.

Recent, J.Lo a lansat o piesă și un videoclip care o arată într-o formă minunată, îmbrăcată într-un sutien cu cristale și o pereche de pantaloni scurți.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce s-a întâmplat între ei în cei 18 ani în care au fost despărțiți

Jennifer Lopez

Și pe stradă, Jennifer întoarce capetele, inclusiv atunci când merge să rezolve lucruri cu care se confruntă orice persoană. Zilele trecute, starul a fost surprins de paparazzi alături de fiul Max, în Santa Monica, în vizită la o școală pe care o are în vedere pentru a-i muta pe gemenii ei. Acesta pare un pas spre Ben Affleck și spre o relație tot mai serioasă cu acesta. Actorul este stabilit în Los Angeles, iar Lopez, în Miami. Dacă are de gând să-și mute copiii la o școală din California, înseamnă că se gândește serios să fie mai aproape de iubitul ei.

Jennifer Lopez arată perfect și în haine casual

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

Îmbrăcată simplu și casual, într-o ținută care i s-a mulat perfect pe celebrele ei forme, într-o pereche de blugi skinny, tăiați în genunchi, și o maletă neagră, J.Lo a părut pusă pe treabă. În timp ce artista a fost însoțită de Max, fiica ei, Emme, se distra alături de Ben Affleck și doi dintre copiii acestuia, într-un parc de distracții.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri