Ilincafeatured
Divertisment

Cum arată fiica vitregă a lui Jorge. La 18 ani, Ilinca impresionează cu frumusețea ei

Pe Jorge l-am admirat, de-a lungul timpului,  în mai multe ipostaze precum cea de artist, cântăreț și actor, dar cel mai bine i se potrivește rolul de tată.

Aflat la a doua căsătorie, Jorge este tatăl unei fetițe pe care o are cu fosta soție și a unui băiețel pe care îl are cu actuala. Însă mulți nu stiu faptul Jorge este tată și pentru Ilinca, fata din prima căsătorie a partenerei sale.

Vedeta are o relație foarte apropiată cu fiica sa vitregă, Ilinca și declară  nu există nicio neîntelgere între ei " Nu ne-am contrazis niciodată."

Acesta a postat de curând o fotografie cu Ilinca, pe contul său Instagram, cu titlul "Mi-am luat permis de arma... Atât am avut de zis", din care reiese faptul Jorge îşi va lua rolul de tată foarte în serios şi va fi atent la potențialii admiratori ai fiicei sale vitrege.

jorge si ilinca

Citeşe şi: “Cea mai frumoasă fată din lume” a pozat în costum de baie. Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

Tânăra în vârstă de 18 ani este o domnișoară în toată firea și este la fel de frumoasă ca mama sa. Aceasta visează devină un vlogger cunoscut și are chiar şi un canal de youtube unde postează tutoriale de machiaj și trucuri de frumusețe.

De asemenea, tânăra are și un cont de Instagram cu peste 8000 de urmăritori, unde pozează ca un adevărat model, spre încântarea admiratorilor ei.

ilinca

Citeşte şi: Imagini rare. Cum arată astăzi fiica cea mare a lui Beyonce. Queen B, fotografii unice și cu gemenii Sir și Rumi

Etichete: jorge , ilinca , fiica vitrega

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri