Beyonce
Divertisment

Beyonce

Imagini rare. Cum arată astăzi fiica cea mare a lui Beyonce. Queen B, fotografii unice și cu gemenii Sir și Rumi

Beyonce este recunoscătoare pentru familia pe care o are. În întâmpinarea noului an, artista a publicat pe site-ul ei un video cu cele mai importante momente pe care le-a trăit în 2020, inclusiv cele speciale petrecute cu copiii ei.

„În timp ce cu toții așteptăm și ne rugăm pentru noi începuturi, dorința mea în ceea ce te privește este să te recompensezi pe tine și pe cei pe care-i iubești. Pentru un 2021 mai bun și mai luminos”, a fost mesajul divei.

Beyonce apare în imagini rare și unice cu cei trei copii ai săi, Blue Ivy (8 ani) și gemenii Sir și Rumi (3 ani). Într-unul dintre cadre, cântăreața s-a lăsat filmată acoperită cu nisip, pe plajă, alături de Sir și Rumi.

Beyoncé și Jay Z sunt căsătoriți de 12 ani

„2020 ne-a divizat și ne-a unit. Mulți nu și-au putut vedea oamenii dragi și am trăit prea multe pierderi , dar suntem uniți prin umanitatea noastră. Acest an pentru mine a fost despre a celebra bucuria, despre căutarea fericirii și despre a trăi în dragoste”.

În decembrie, Beyonce a apărut pe coperta British Vogue, iar în cadrul interviului pe care l-a acordat publicației a reflectat asupra impactului pe care 2020 l-a avut asupra ei.

„Ar fi dificil să experimentăm viața în pandemie și cu toate turbulențele sociale actuale fără ca toate acestea să ne schimbe”, a mărturisit ea. „Am învățat că vocea mea este mai clară când sunt liniștită. Prețuiesc atât de mult acestă perioadă cu familia mea, iar noul meu scop este să încetinesc ritmul și să spun adio lucrurilor stresante din viața mea”.

În ceea ce-i privește pe copii, Beyoncé a dezvăluit că se asigură ca aceștia să știe că „nu sunt niciodată prea mici pentru a contribui la schimbarea lumii”. „Nu le subestimez niciodată gândurile și sentimentele și vorbesc cu ei pentru a înțelege cum îi afectează toate acestea”, a completat ea. 

Îți recomandăm și: Cele mai norocoase zodii în 2021. Care sunt nativii care vor câștiga bani și care își vor găsi dragostea

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri