The 2018 JUNO Awards - Show
Divertisment

Photo by Andrew Chin/Getty Images

Cum arată fiul lui Michael Buble după ce s-a vindecat de cancer. Micul Noah are acum șase ani

Au trecut aproape patru ani de zile de când artistul Michael Buble anunța că fiul lui și al actriței Luisana Lopilato suferă de cancer. Noah, însă, s-a dovedit a fi un adevărat luptător și a învins boala.

Michael Buble și Luisana Lopilato, care au renunțat atunci la toate proiectele pentru a se dedica fiului lor, trăiesc acum momente inedite alături de Noah, care acum are șase ani și uneori mai apare în fotografiile pe care le postează pe internet.

Citește și: Ce a făcut Lidia Buble după ce a fost surprinsă în ipostaze romantice cu fratele Elenei Gheorghe. Imaginile fac furori: ”Ești sublimă!”

Artistul a făcut publică o imagine în care apare soția lui alături de cei trei copii, întrucât Michael Buble este și tată de fată de câteva luni. Evident, fanii n-au putut să sesizeze cât de frumos și fericit este Noah.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

VEZI SI: FILME DE CRĂCIUN PENTRU COPII. CELE MAI FRUMOASE PELICULE PE CARE SĂ LE VEZI ALĂTURI DE CEI MICI

Michael Buble a anunțat că fiul lui s-a vindecat de cancer în luna mai

Fiul lui Michael Bublé s-a vindecat de cancer la ficat la începutul acestui an, după o luptă de 3 ani, a anunțat cântărețul canadian.

"El este supereroul nostru", a declarat artistul care a adăugat că atunci când va crește, Noah nu dorește să devină cântăreț sau actor ci vrea să "înoate cu rechinii".

În 2016, Michael Buble şi Luisana Lopilato au renunţat la toate proiectele profesionale pentru a se concentra pe situaţia fiului lor.

Citește și: Cântăreața Linda Nolan, mărturisiri sfâșietoare despre lupta cu cancerul: ”Mă tem că acest Crăciun va fi ultimul din viața mea!”

Am fost mereu foarte vocali referitor la importanţa familiei şi a dragostei faţă de copiii noştri. Luisana şi eu ne vom dedica timpul şi toată atenţia acum pentru a-l ajuta pe Noah să se facă bine”, se mai arată în declaraţia publicată. ”În aceste momente complicate, nu vă cerem decât să vă rugaţi pentru noi şi să ne respectaţi intimitatea. Avem un lung drum de parcurs şi sperăm că, prin ajutorul familiei, prietenilor şi fanilor din întreaga lume, să câştigăm această bătălie, cu voia lui Dumnezeu”, spunea artistul la scurt timp după ce primise diagnosticul teribil.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri