Univision's "Premios Juventud" 2017 Celebrates The Hottest Musical Artists And Young Latinos Change-Makers - Show
Divertisment

Photo by Rodrigo Varela/Getty Images

Cum arăta Gianluca Vacchi înainte de a face furori pe rețelele sociale. Milionarul n-a fost întotdeauna preocupat de aspectul fizic

Gianluca Vacchi este recunoscut pentru stilul de viață excentric pe care-l duce și reușește să facă furori pe rețelele sociale, unde este urmărit de peste 20 de milioane de persoane. Deși se mândrește cu un corp perfect sculptat, acesta nu a arătat întotdeauna așa.

Gianluca Vacchi, care a devenit tată de curând, are o viață extravagantă, fiind CEO, dar și DJ și se mândrește cu un trup perfect. Totuși, milionarul face face furori pe Instagram nu a arătat mereu așa, iar dovadă sunt imaginile care fac senzație pe internet.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dacă acum este preocupat de felul în care arată și face sport zilnic, în urmă cu ani de zile, el era preocupat să adune bani în conturi. La un moment dat, însă, el a apelat la medicul estetician și a început să facă sport. Ba mai mult, în trecut, el nu avea nici corp tonifiat, nici tatuaje, ci doar câteva kilograme în plus. Totul se întâmpla în 2008, când Gianluca Vacchi purta haine obișnuite și ducea o viață normală.

Citește și: 2020, anul pierderilor pentru John Travolta. Cum a sărbătorit actorul primul Crăciun fără soția sa, Kelly Preston

Gianlucca Vacchi nu a recunoscut, însă, că a apelat la medicul estetician, însă a mărturisit că a luat anumite suplimente. Am făcut injecţii cu vitamine, asta e tot. Bineînţeles că mă lupt cu vârsta aceasta. De ce mă tem cel mai tare e că pot să îmbătrânesc mental. Mereu mă uit după schimbări. Schimbarea e ceea ce mă ţine în viaţă.”, spunea el.

Cum a ajuns Gianluca Vacchi să aibă milioane de dolari în conturi

Gianluca Vacchi a terminat cursurile Facultății de Economie și Comerț la vârsta de 25 de ani, iar apoi s-a implicat în afacerile familiei, împreună cu Alberto Vacchi, vărul său. Inițial, ei s-au concentrat vânzarea și cumpărarea de companii, iar ulterior au moștenit compania IMA, lider în construcția de mașini destinate industriei farmaceutice, a cărei cifre de afaceri se ridică la câteva milioane de dolari pe an.

Citește și: Jessie J, în lacrimi în fața fanilor. Cântăreața a dezvăluit de ce a ajuns la spital în ajunul Crăciunului

La 45 de ani, însă, el a renunțat la conducerea companiei, dar a rmas acționar cu 30 la sută din profit. Averea sa se ridică, însă, la 450 de milioane de dolari, motiv pentru care își permite să ducă o viață extravagantă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri