"Rendezvous With John Travolta - Gotti" Photocall - The 71st Annual Cannes Film Festival
Divertisment

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

2020, anul pierderilor pentru John Travolta. Cum a sărbătorit actorul primul Crăciun fără soția sa, Kelly Preston

Anul 2020 a fost extrem de greu pentru actorul John Travolta, care și-a pierdut soția în luna iulie, în urma unei bătălii grele cu o formă de cancer. Crăciunul, însă, a fost unul magic pentru el, întrucât i-a avut aproape pe cei doi copii, pe Ella și Benjamin.

John Travolta a trăit primul Crăciun fără soția lui, Kelly Preston, care și-a pierdut viața în urma complicațiilor apărute în urma unui cancer mamar, iar zilele trecute, el le-a urat ”Crăciun fericit!” fanilor prin intermediul unui videoclip în care apar copiii săi, Ella Bleu, în vârstă de 20 de ani și Benjamin, de doar zece ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: John Travolta, imagine emoționantă după ce și-a pierdut soția și nepotul în doar câteva luni. Fanii au reacționat: ”Totul va fi bine!”

”Spune Crăciun fericit, Ella”, poate fi auzit John Travolta pe fundalul videoclipului în care fiica lui, Ella, poartă pijamale negre și stă în fața bradului, în timp ce Benjamin, care nu poartă tricou, se delectează cu o prăjitură.

”Crăciun fericit din partea familiei Travolta”, mai adaugă actorul.

Anul 2020, anul pierderilor pentru John Travolta

În luna octombrie a anului 2020, la doar trei luni după ce și-a pierdut soția, John Travolta a fost nevoit să-și înmormânteze nepotul, pe Sam Travolta Jr., care a murit la 52 de ani.

Potrivit presei din Marea Britanie, familia actorului a postat un necrolog online, dar nu au fost oferite detalii legate de cauza morții. Singurele informații care se știu sunt că Sam Travolta Jr. A murit în casa lui din Mount Horeb (Wisconsin), pe 23 septembrie.

Citește și: Mesajul lui John Travolta după moartea soției lui, Kelly Preston: "Scuze dacă nu auziţi de noi o perioadă"

Kelly Preston s-a stins din viață în urma unei boli incurabile, iar anunțul trist a fost făcut chiar de actor.

Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”, a scris John Travolta pe Instagram în urmă cu aproximativ cinci luni.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri