Gisele Bundchen
Divertisment

Gisele Bundchen / Foto: Profimedia

Cum arată Gisele Bundchen în costum de baie la 42 de ani. Brazilianca, pozată de paparazzi într-un parc acvatic din Miami

Ultimele luni a fost unele tumultoase pentru supermodelul Gisele Bundchen. În octombrie, aceasta a divorțat, după 13 ani de mariaj, de Tom Brady, cel mai cunoscut jucător de fotbal american. Aceștia păreau cuplul perfect și au împreună doi copii, însă iată că lucrurile au luat o altă turnură pentru ei.

Cândva cel mai bine plătit model din lume, Gisele demonstrează și astăzi, la 42 de ani, că poate defila liniștită pe podium în continuare, deși în ultimii ani nu a mai făcut-o la fel de des. Brazilianca a ales în 2015 să se concentreze pe viața de familie, însă s-a implicat și în diverse campanii de activism. Cei doi copii ai ei, Ben (13 ani) și Vivien (10 ani) sunt prioritatea ei numărul unu și de aceea, după ce mariajul ei s-a destrămat, face tot ce-i stă în putință pentru ca cei mici să nu simtă vreun fel de tensiune. Tocmai de aceea, zilele trecute i-a dus la un parc acvatic din apropierea casei lor din Miami, unde s-au distrat pe cinste.

Citește și: Divorțul anului. Ce se întâmplă cu imperiul financiar de peste 700 de milioane de dolari al lui Tom Brady și Gisele Bundchen

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen în costum de baie la un parc acvatic din Miami / Foto: Profimedia

Îmbrăcată într-un costum de baie simplu, dintr-o singură bucată, Gisele a demonstrat încă o dată că Mama Natură a fost generoasă cu ea, dar și că are grijă de sănătatea și de corpul ei. Nici urmă de burtică sau colăcei, căci brazilianca este în continuare ca trasă prin inel, cu picioare parcă interminabile și brațe tonifiate.

Gisele nu se atinge de zahăr

Cu o avere estimată la 400 de milioane de dolari, Bundchen și-a petrecut ultimii ani pozând pentru diferite campanii și pășind mai rar pe marile podiumuri ale lumii. Ea este însă în continuare foarte atentă la alimentație și e adepta unui stil de viață sănătos.

Citește și: Gisele Bundchen și-a arătat picioarele interminabile și tonifiate în colanți. Brazilianca, pozată de paparazzi la sală

Modelul a povestit în "Lessons: My Path To A Meaningful Life" că a înlocuit țigările și cafelele de dimineață cu un suc pe care îl prepară din țelină, castravete, măr, turmeric, ghimbir și zeamă de lămâie.

La prânz, preferă salatele verzi cu semințe și avocado ori o supă crema de mazăre sau alte legume. Gisele a mai spus că mănâncă mai mereu avocado, varză, morcovi, mere și castraveți și că evită toate mâncărurile și băuturile care conțin zahăr.

"Cred că mă simt mai bine acum, la 40 de ani, decât la 20 de ani și nu doar psihic, ci pentru că mi s-a spus că viața se termină la 40 de ani, dar eu simt că sunt la început. Din exterior, pare că am avut totul încă de la 22 de ani. Din interior, însă, mi se pare că am pornit de jos, îmi începeam ziua cu un frappuccino cu frișcă și trei țigări, iar în fiecare seară beam o sticlă cu vin. Imaginează-ți ce însemna asta pentru mintea mea", a dezvăluit modelul, care a mărturisit că și-a schimbat total viața. A optat pentru o dietă de detoxifiere și a renunțat la zahăr, cereale, lactate, cofeină, alcool și țigări.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri