Gisele Bundchen
Divertisment

Gisele Bundchen, 2017 / Foto: Profimedia

Gisele Bundchen și-a arătat picioarele interminabile și tonifiate în colanți. Brazilianca, pozată de paparazzi la sală

Pe fondul zvonurilor care spun că există probleme în mariajul dintre Gisele Bundchen și Tom Brady, cei doi sunt urmăriți de paparazzi la fiecare pas. Supermodelul brazilian a fost pozat în echipament de sport, în exteriorul sălii pe care o frecventează când e în Miami, în timp ce avea o conversație aprinsă la telefon. 

Gisele, una dintre cele mai cunoscute nume care au defilat în postura de "îngerași" Victoria's Secret, arată la fel de bine acum ca în urmă cu 20 de ani, când devenea una dintre cele mai bine plătite modele din lume.

Citește și: Gisele Bundchen redefinește imaginea senzualității la 41 de ani. Supermodelul brazilian arată spectaculos în cea mai îndrăzneață rochie

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen, în colanți și bustieră la sală / Foto: Profimedia

La 42 de ani, brazilianca arată absolut perfect. În colanți mulați și o bustieră sport, aceasta nu ar fi putut ascunde eventualele imperfecțiuni fizice. În schimb, s-au văzut în toată splendoarea picioarele interminabile și tonifiate și abdomenul perfect plat, cu pătrățele.

Fără machiaj pe chip, dar și fără verighetă, Gisele a fost surprinsă în timp ce vorbea de zor la telefon și era foarte concentrată pe conversație.

În urmă cu ceva timp, Gisele a dezvăluit că silueta ei perfectă se datorează stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat în tinerețe, încă de la 20 de ani.

"Cred că mă simt mai bine acum, la 40 de ani, decât la 20 de ani și nu doar psihic, ci pentru că mi s-a spus că viața se termină la 40 de ani, dar eu simt că sunt la început. Din exterior, pare că am avut totul încă de la 22 de ani. Din interior, însă, mi se pare că am pornit de jos, îmi începeam ziua cu un frappuccino cu frișcă și trei țigări, iar în fiecare seară beam o sticlă cu vin. Imaginează-ți ce însemna asta pentru mintea mea", a dezvăluit modelul, care a mărturisit că și-a schimbat total viața. A optat pentru o dietă de detoxifiere și a renunțat la zahăr, cereale, lactate, cofeină, alcool și țigări.

Citește și: Tom Brady, declarații inedite despre căsnicia cu Gisele Bundchen: ”Un apel mi-a schimbat viața. S-a dovedit a fi iubirea vieții mele!”

Gisele Bundchen și Tom Brady, probleme în mariaj?

Gisele Bündchen și Tom Brady
Gisele Bündchen și Tom Brady s-au căsătorit în 2009. / Getty Images

Gisele este căsătorită din 2009 cu Tom Brady, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal american. În ultimele luni, au apărut zvonuri care spun că există probleme în mariajul dintre cei doi, mai ales că în ultimul timp nu au mai apărut la fel de mult împreună, iar supermodelul nu a mai mers în tribune să-și încurajeze soțul la meciuri.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri