Stills from the TV drama "Bridgerton"
Divertisment

Cum arată în realitate actrița care o interpretează pe Penelope în Bridgerton. Fanii, șocați de vârsta reală a actriței Nicola Coughlan

Dacă ați vizionat serialul Bridgerton, sigur sunteți familiarizați cu personajele acestuia, care v-au încântat nu doar cu jocul actoricesc, ci și cu întâmplările de care au parte în perioada Regenței.

Însă v-ați întrebat vreodată ce vârstă au personajele voastre preferate în realitate?

Nu este un mister că rolurile pe care le joacă unii actori, în filme și seriale, nu sunt întotdeauna aproape de vârsta lor reală, iar acest lucru se datorează puterii machiajului și a costumației.

Citeşte şi: CINE ESTE PHOEBE DYNEVOR, ACTRIȚA DIN BRIDGERTON, NOUL SERIAL FENOMEN: "AM APELAT LA UN UN COORDONATOR DE INTIMITATE PENTRU SCENELE INTIME"

Acesta este cazul și actriței Nicola Coughlan, care o interpretează pe Penelope Featherington, fiica cea mai tânără și înțeleaptă a lui Lord și Lady Featherington, din serialul Bridgerton. Deși Penelope este o adolescentă de 17 ani în serial, fanii au fost șocați să afle că actrița care o interpretează are, de fapt, 33 de ani în viața reală.

"Este incredibil că persoană care o joacă pe Penelope are 33 de ani în viața reală! Am crezut că ar putea să aibă cel mult 15 ani!" a spus un fan. "În nici un caz. Care este rutina ei de îngrijire a pielii? Întreb pentru un prieten." a glumit un alt fan.

Citeşte şi: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE REGÉ-JEAN PAGE, "DUCELE" DIN BRIDGERTON. E CONSIDERAT NOUL SEX-SIMBOL DE LA HOLLYWOOD

Cu 62 de milioane de vizionări, serialul Bridgerton a fost un succes total, iar fanii sunt deja în așteptarea următorului sezon.

Detalii legate de sezonul 2 al serialului Bridgerton găsiți pe www.filmnow.ro

Sursă foto: PROFIMEDIA

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri