Nicola Coughlan/ Profimedia
Divertisment

Nicola Coughlan/ Profimedia

Nicola Coughlan, mândră de silueta sa. Actrița din „Bridgerton” a slăbit considerabil pentru noul sezon: „Merit o medalie”

Nicola Coughlan, celebra actriță din serialul „Bridgerton”, și-a etalat cu mândrie silueta după ce a reușit să slăbească considerabil. Vedeta, în vârstă de 35 de ani, se trezește dis-de-dimineață pentru a-și realiza antrenamentele, iar acest lucru a ajutat-o să aibă cu corp de admirat.  

Recent, într-o postare pe contul de Instagram, Nicola Coughlan și-a uimit fanii cu o postare din sala de fitness, în care și-a arătat silueta. Actrița a purtat o pereche de colanți negri de sport și o bustieră asortată, lăsându-și la vedere abdomenul. Vedeta din „Bridgerton” s-a făcut remarcată jucând rolul lui Penelope Featherington, dar și pe cel al lui Lady Whistledown în serialul de succes. 

Coughlan a început deja filmările pentru sezonul trei al celebrului serial, și pentru că va fi mai mult în centrul atenției în viitoarele episoade, actrița s-a pus pe slăbit. Aceasta se trezește dimineața devreme pentru a-și face antrenamentele, mărturisindu-le fanilor că de fiecare dată când face sport dimineața, simte că merită „o medalie”, 

„Dacă mă trezesc dimineața și fac sport înainte de muncă, simt că merit o medalie”, a scris Nicola Coughlan, alături de imaginea postat pe rețeaua de socializare. 

Nicola Coughlan/ Foto: Instagram
Nicola Coughlan/ Foto: Instagram

Citește și: Cum arată în realitate actrița care o interpretează pe Penelope în Bridgerton. Fanii, șocați de vârsta reală a actriței Nicola Coughlan

Postarea actriței vine la puțin timp după ce a făcut câteva declarații despre ce se va întâmpla în viitorul sezon din „Bridgerton”. Împreună cu actrița Claudia Jessie, în vârstă de 29 de ani, care joacă rolul lui Eloise, au expus câteva lucruri despre cum se va desfășura acțiunea în viitoarele episoade. 

Citește și: Familia Kardashian, sursă de inspirație pentru mai multe personaje din „Bridgerton”. Kim Kardashian: Dumnezeule, leșin

Nicola Coughlan, care o interpretează pe Penelope Featherington, fiica cea mai tânără și înțeleaptă a lui Lord și Lady Featherington, din serialul Bridgerton, are doar 17 ani în serial. Cu toate acestea, fanii au fost șocați să afle că actrița care o interpretează are, de fapt, 35 de ani în viața reală.

„Este incredibil că persoană care o joacă pe Penelope are 33 de ani în viața reală! Am crezut că ar putea să aibă cel mult 15 ani!", a spus un fan. „În nici un caz. Care este rutina ei de îngrijire a pielii? Întreb pentru un prieten.", a glumit un alt fan.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri