Kate Hudson
Divertisment

Kate Hudson a fost fotografiată fără machiaj, pe aeroportul JFK din New York / Profimedia Images

Cum arată Kate Hudson într-o zi obișnuită, când renunță la machiaj și la rochiile spectaculoase

Kate Hudson, actrița în vârstă de 42 de ani, este recunoscută pentru aparițiile spectaculoase de pe covorul roșu, dar ultimele imagini, care o arată într-o zi obișnuită, au făcut furori în presa internațională.

Fiica lui Goldie Hawn a reușit să fie mereu în centrul atenției când a pășit pe covorul roșu de la Hollywood, însă de curând, aceasta le-a arătat fanilor că dincolo de strălucirea specifică evenimentelor la care ia parte uneori, ea este la fel ca multe femei obișnuite.

Kate Hudson, fotografiată pe Aeroportul JFK din New York

Citește și: Kate Hudson, siluetă de invidiat după trei nașteri. Cum se menţine în formă actriţa la vârsta de 41 de ani

Actrița a fost fotografiată pe aeroportul JFK din New York, alături de fiica ei, Rani și de logodnicul ei, Danny Fujikawa, iar în imaginile respective, Kate Hudson apare îmbrăcată în niște pantaloni de trening, largi, pe care i-a asortat cu un palton midi, precum și niște bocanci.

Kate Hudson, fotografiată pe Aeroportul JFK din New York

Mai mult de atât, actrița are părul ciufulit, prins cu niște agrafe și nu poartă machiaj și își tine copilul în brațe, înfășurat într-o pătură.

Cum se menține în formă Kate Hudson

Kate Hudson, fiica lui Goldie Hawn și a lui Kurt Russell, a mărturisit că a fost o adevărată provocare să-și recapete silueta după cea de-a treia sarcină.

La doi ani de când a născut al treilea copil, o fetiță pe nume Rani Rose, care acum are doi ani, Kate Hudson a mărturisit că i-a fost foarte greu să-și recapete silueta. Acum, însă, ea a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă, mărturisind că face sport cu antrenorul ei personal Brian Nyugen, cunoscut sub numele de Dragon Mater.

164179879_2971792369708534_6698125753139581306_n

Citește și: Cum arată Kate Hudson în costum de baie când e surprinsă de paparazzi. Actrița e în vacanță în Grecia cu toată familia

Mândră de eforturile ei, Kate Hudson s-a filmat în timpul unui antrenament, iar apoi a făcut publice imaginile pe rețelele sociale.

”Corpul meu s-a recuperat relativ repede după sarcini. Alimentația reprezintă 80 la sută din proces, însă mi-am dat seama că nu funcționează totul așa cum mi-aș dori și am început să fac sport.” a mărturisit actrița, în cadrul antrenamentului.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri