colaj kate
Divertisment

Kate Hudson, siluetă de invidiat după trei nașteri. Cum se menţine în formă actriţa la vârsta de 41 de ani

Kate Hudson are o formă fizică de invidiat, iar la 41 de ani arată ca la 20, în ciuda faptului a trecut prin trei nașteri. Secretul acesteia? Un stil de viață sănătos și activ.

Pasionată de fitness, actrița a lansat chiar și o linie de îmbrăcăminte sport, pe care o promovează în cele mai recente fotografii de pe rețelele sociale. Îmbrăcată într-o bustieră și o pereche de pantaloni de ciclism, roz, Kate Hudson și-a etalat abdomenul perfect după o sesiune de antrenament, atrăgând imediat atenția fanilor, dar și a unor celebrități precum Paris Hilton, Rachel Zoe sau Melanie Griffith, care au lăudat-o pentru modul excepțional în care arată.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citeşte şi: Cum a reacționat Brad Pitt atunci când a aflat că fiul lui a depus mărturie împotriva lui. Actorul are inima frântă

Cum se menține în formă Kate Hudson 

Ca mamă a trei copii, actriță și antreprenor, Kate Hudson are cu siguranță un progam încărcat, dar încă găsește timp pentru sesiunile de fitness. Aceasta a declarat pentru Women Health face trei sau patru antrenamente pe săptămână, alternând între yoga, pilates, dans la bară și antrenamente cu greutăți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu toate acestea, actriţa a mărturisit că Pilatesul rămăne principala ei alegere: „Îmi place cât de flexibilă mă simt și îmi place ce face cu forma corpului meu”, a declarat ea pentru presă.

Citeşte şi: Irina Shayk, imagine de 500.000 de aprecieri pe Instagram. Cum arăta fosta parteneră a lui Bradley Cooper înainte de a deveni celebră

Pe lângă exercițiile fizice, Kate Hudson are și o alimentație sănătoasă, ce include un pahar de suc de țelină în fiecare dimineață și un regim alimentar permisiv, întrucât consumă orice îi cere organismul, după ce în trecut a urmat diete stricte, precum Weight Watcher, care nu au mulţumit-o.

Etichete: silueta , kate hudson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri