elon musk
Divertisment

Elon Musk / Foto: Getty Images

Cum arată prima casă din Bel-Air pe care Elon Musk a vândut-o cu 29 milioane de dolari

Elon Musk, CEO-ul Tesla și Space X, și-a vândut una dintre casele din Bel-Air pentru suma de 29 de milioane de dolari.

Potrivit publicațiilor internaționale, afaceristul a dat imobilul unui miliardar chinez, care activează tot în domeniul tehnic și IT. Tranzacția este prima care a avut loc după ce, în luna mai, Musk a anunțat că vrea să renunțe la majoritatea bunurilor sale.

Wall Street Journal relatează că miliardarul excentric în varstă de 48 de ani avea șapte case în California. Într-o postare din 1 mai 2020, el dezvăluia că vrea să renunțe însă la posesiile materiale, la scurt timp scoțându-și la vânzare imobilele.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Potrivit Business Insider, Elon Musk are o avere de 38,2 miliarde de dolari, în ciuda faptului că nu a încasat niciun salariu de la compania Tesla.

CEO-ul își refuză salariul anual de minim 56.000 de dolari și nu acceptă bonusuri sau acțiuni. El și-a luat acest angajament pe 10 ani sau până când compania va atinge un plafon de piaţă de 100 de miliarde de dolari.

Dacă și când se va întâmpla acest lucru, Elon Musk ar putea să-l depăsească pe CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, devenind cea mai bogată persoană din lume.

Mai multe imagini cu domiciliul pe care CEO-ul Tesla şi Space X l-a vandut recent se găsesc în galeria foto:

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri