Angelina Jolie şi copiii
Divertisment

Angelina Jolie şi copiii ei în aeroport, Foto: Profimedia

Cum descrie Angelina Jolie relația cu cei șase copii: "Sunt foarte onestă cu ei". E mamă singură de când a divorțat de Brad Pitt

Din 2016, de când s-a despărțit de Brad Pitt, Angelina Jolie se ocupă singură de creșterea celor șase copii. Despre "meseria" de părinte, actrița a povestit pentru revista People.

Citește și: Angelina Jolie, ținta glumelor pe internet. Detaliul observat de fani: ”Cineva ar trebui concediat!”

"În fiecare zi simt că sunt mai conștientă de ceea ce nu fac bine. Sunt destul de dură cu mine însămi, pentru că uneori mă întreb 'Fac ce trebuie? Spun ce trebuie?' Nu sunt un părinte perfect. Bunătatea copiilor mei a fost vindecătoare pentru mine", a recunoscut Angelina.

"Sunt foarte onestă și umană cu copiii mei. Am acasă șase oameni foarte diferiți. Sunt foarte încântată de diferitele etape prin care trec, de sentimentele și curiozitățile lor. Sunt persoane grozave și au avut un efect major unul asupra celuilalt", a mai adăugat starul de 46 de ani.

Citește și: Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Brad Pitt: ”Am fost terorizată, m-am temut pentru siguranța mea și a copiilor!”

Angelina Jolie, însoțită de copii la evenimentele recente

angelina jolie, cu fiicele zahara si shiloh

În ultimul timp, Angelina este nedespărțită de copiii ei. În turneul de promovare al celui mai nou film, "Eternals", frumoasa șatenă nu a apărut niciodată singură pe covorul roșu. Indiferent că au fost în Los Angeles, Roma sau New York, la evenimente a apărut mereu de mână cu fiicele Zahara și Shiloh sau cu cinci din cei șase copii ai ei.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri