Lily James si Dominic West
Divertisment

Lily James si Dominic West / Profimedia Images

Cum încearcă Lily James să își refacă imaginea după ce a căpătat recent reputația de „distrugătoare de căsnicii”

Lily James a dezvăluit că participă zilele acestea la ședințe online de șamanism, dar și că este o persoană „extrem de credulă” și „foarte ușor de convins”, într-un interviu pentru The Guardian, publicat în weekend, la câteva săptămâni după ce a fost fotografiată în ipostaze tandre cu actorul Dominic West, care este căsătorit.

Ședințele de vindecare au loc „pe Zoom, cu muzică specifică și cu un vindecător care m-a condus prin toate aceste camere diferite ale creierului meu, unde existau toate aceste mesaje. L-am întâlnit și pe câinele bunicii, Dylan”.

Despre șamani se crede că sunt capabili să comunice cu spiritele prin magie, ritualuri si viziuni.

Lily a mai explicat și că este o persoană îngrozitor de credulă și a povestit despre momentul când a fost abordată de o ghicitoare în Venice Beach, California. „A venit si mi-a spus niște lucruri despre mine atât de reale, nu mi-a venit a crede, a fost înfricoșător. Dar persoana cu care eram mi-a zis: Hai, Lily, probabil te-a recunoscut, știe cine ești!”.

Premiere Of Screen Gems' "Pride And Prejudice And Zombies" - Arrivals
LOS ANGELES, CA - JANUARY 21: Actress Lily James attends the premiere of Screen Gems' "Pride And Prejudice And Zombies" on January 21, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Jason Kempin/Getty Images)

În același interviu, vedeta s-a declarat îngrijorată că „lumea a devenit prea moralistă, spunând că atunci când vine vorba de artă și viață lucrurile nu sunt niciodată în alb si negru, ci totul se întâmplă în zona gri”

Mărturisirile vedetei din „Mamma Mia” vin într-o perioadă extrem de delicată. 

La începul lunii, au apărut imagini controversate cu actrița de 31 de ani surprinsă în ipostaze tandre cu actorul Dominic West (51 de ani), care este căsătorit. Cei doi filmează în Italia pentru pelicula „The Pursuit of Love”.

Mai mult, Daily Mail scrie acum că Lily James nu ar fi la prima “abatere”. Se pare că tot ea ar fi stat la baza divorțului dintre actorul Armie Hammer și soția sa, Elizabeth Chambers. Hammer, cunoscut din filmul „Call Me By Your Name”, este tatăl a doi copii și se spunea despre el că este într-o căsnicie fericită.

 

 

Etichete: lily james

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri