jlo
Divertisment

sursă foto: Profimedia

Cum reacționează Alex Rodriguez în fața zvonurilor legate de reuniunea dintre Jennifer Lopez şi Ben Affleck

Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, se ține departe de zvonurile reuniunii acesteia cu Ben Affleck, dedicându-se familiei.

Fostul baschetbalist, în vârstă de 45 de ani, a anunțat despărțirea de Jennifer luna trecută, după o logodnă de doi ani. La puțin timp după, artista, în vârstă de 51 de ani, a fost văzută în timpul unei escapade romantice alături de Affleck, actor cu carea fost logodită în anul 2002.

Jennifer Lopez

Citeşte şi: Cum a recucerit-o Ben Affleck pe Jennifer Lopez, la 18 ani de când au rupt logodna. Tatonările au început cu luni în urmă

După ce veștile legate de fosta sa logodnica l-au șocat, A-Rod sperând la o posibilă împăcare, acesta a decis ignore ultimele zvonuri și se dedice celor două fiice ale sale. Astfel, vedeta a publicat o fotografie pe Instagram, în care se află în compania celor doua fete, la cină.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit la 18 ani după ce și-au spus adio. „Intenționează să petreacă mai mult timp împreună”

La vederea imaginii, intitulată "Cina cu fetele mele", fanii nu au putut ignora cele trei farfurii goale, comentând cu tristeţe acelea ar fi fost locurile lui Jlo și al gemenilor ei: "Aw, cele trei farfurii în plus, întreb pentru cine sunt", " Asta întristează. Cele trei locuri libere: JLo, Max și Emme"

Nu știm dacă așezarea mesei este întâmplătoare, sau Alex a vrut să sublinieze lipsa celor care i-au fost familie timp de patru ani.

Sursă foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri