Divertisment

Alex Rodriguez nu renunță atât de ușor la Jennifer Lopez: "Încă vrea să se împace cu Jlo"

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat în mod oficial zvonurile legate de despărțirea lor, iar acum, la scurt timp după, au apărut speculații cum că baschetbalistul nu este pregătit să renunțe la vedetă.

Deși cei doi au ales să rămână prieteni după o relație care a durat patru ani și urma să se finalizeze cu o nuntă, se pare că Alex Rodriguez nu este gata să treacă peste.

Jennifer Lopez, Alex Rodriguez
Jennifer Lopez and Alex Rodriguez call off engagement and announce split. In a statement "We have realized we are better as friends and look forward to remaining so," "We will continue to work together and support each other on our shared businesses and projects," Lopez and Rodriguez said in a joint statement to NBC's "TODAY" show. "We wish the best for each other and one another’s children. Out of respect for them, the only other comment we have to say is thank you to everyone who has sent kind words and support." --------- * USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 597211966, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no, Credit line: Profimedia

În timp ce Jennifer Lopez a făcut față relativ bine situației și a ales să se concentreze pe cei doi copii pe care îi are cu fostul soț, Marc Anthony, baschetbalistul se gândește la moduri în care să o recucerască pe artistă. „Încă vrea să se împace cu Jennifer. Dar pentru ea, relația lor s-a încheiat", a declarat o sursă pentru presă.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citeşte şi: George Clooney, secretul căsniciei cu Amal Clooney. Cum au depășit problemele de cuplu: ”Au luptat să rămână împreună!”

În ciuda dorinței sale de a îndrepta lucrurile, un prieten apropiat a lui Jennifer a declarat că aceasta s-a simțit "îngrozitor" în ultimele zile din relația cu Alex, fapt pentru care a considerat "că nu este un lucru bun pentru ea să rămână cu Rodriguez": „Există prea multe probleme care nu sunt rezolvate”, a spus sursa.

Citeşte şi: Kate Middleton și prințul William, 10 ani de la nuntă și o iubire ca-n povești. Detaliile primei lor întâlniri

Pe fondul acest noi zvonuri, legate de relația cu fostul baschetbalist, Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, a anunțat și data de lansare a celui mai nou film al ei "Shotgun Wedding", care va avea loc pe 29 iunie în 2022. În cadrul filmului, Jennifer va forma un cuplu alături de Josh Duhamel, iar povestea se va concentra în jurul nunții lor extravagante, care este ameninţată de apariția unor criminali înarmați.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri