aguilera
Divertisment

Cum s-au schimbat femeile rebele din anii 2000. Transformarile spectaculoase prin care au trecut

Multe dintre vedetele anilor 2000 s-au transformat in doamne si mame elegante. Daca in perioada lor de glorie ieseau in evidenta prin alegeri vestimentare indraznete, acum aspectul lor este unul rafinat si admirat de milioane de femei din intreaga lume.

Iata cum s-au transformat si cu ce se ocupa acum vedetele rebele din anii 2000:

  • Amy Lee

O intreaga generatie a crescut ascultand muzica trupei americane Evanescence, care o avea drept solista pe cantareata Amy Lee. In deceniul precedent, carismatica cantareata a fost renumita pentru imaginea ei gotica, vocea melodioasa si versurile sentimentale. Astazi, Amy este inca in trupa, s-a casatorit si are un fiu cu care se mandreste pe retelele de socializare.

  • Britney Spears


Britney Spears a fost cea mai tanara cantareata americana cu 6 albume clasate pe prima pozitie in topul Billboard 200. Cariera ei s-a asemanat cu un rollercoaster, plina de suisuri si coborasuri, dar in 2019 Britney este fericita si implinita. La 38 de ani, ea are doi copii frumosi, un iubit tanar si un contract permanent in Las Vegas, unde sustine concerte pentru fanii ei.

  • Avril Lavigne


Cu totii ne amintim de Avril Lavigne datorita melodiilor „Complicated”, „My Happy Ending” sau „Girlfriend”, cate au avut succes in intreaga lume. Jurnalistii au numit-o „printesa pop-punk-ului” pentru ca ii placea sa poarte tricouri sau camasi, tenisi Converse si machiaj strident. Stilul ei de acum a evoluat, iar dupa o perioada in care simptomele bolii Lyme au tinut-o departe de industria muzicala, Avril incearca o revenire in showbiz.

  • Pink


Cantareata are 40 de ani si este o sotie si o mama iubitoare. Dupa turnee indelungate pe toate continentele si nenumarate proiecte caritabile, Pink a anuntat recent ca isi doreste sa ia o pauza de la muzica si sa se dedice vietii de familie.

  • Kelly Osbourne


Kelly Osbourne s-a luptat cu dependenta de droguri, a slabit zeci de kilograme si a incercat sa-si construiasca o cariera muzicala. Totul pentru a dovedi ca este mai mult decat fiica unei legende rock, Ozzy Osbourne. Kelly si-a reinventat complet stilul, si-a lansta propria linie de haine, a aparut in nenumarate proiecte televizate si s-a folosit de faima ei pentru a atrage atentia asupra mai multor probleme sociale grave.

  • Lindsay Lohan


Lindsay Lohan a devenit populara in copilarie, dupa ce a aparut intr-un serial TV la varsta de 10 ani. Cariera sa exploziva s-a oprit in 2007, dupa ce a facut 2 accidente auto si 3 vizite la reabilitare. De ani buni, Lindsay conduce un club din Grecia, iar in 2019 a devenit jurata unui celebru show de divertisment. Ea a anuntat ca isi doreste sa revina in showbiz, dar asteapta proiectele potrivite.

  • Christina Aguilera


Christina Aguilera nu este doar o cantareata americana celebra pentru abilitatile sale vocale deosebite, dar este si un ambasador UNICEF. Rolling Stone a numit-o una dintre cele mai mari 100 de cantarete din toate timpurile. Dupa ani buni in industrie, ea continua sa aiba o cariera solo de succes si isi creste fiica si fiul alaturi de un nou partener.

Foto: Bright Side & Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri