chris martin si dakota johnson
Divertisment

Chris Martin și Dakota Johnson se iubesc de ani buni. / Foto: Profimedia

Dakota Johnson și Chris Martin nu scapă de paparazzi nici în Roma. În ce ipostaze a fost surprins cel mai discret cuplu de vedete

Dakota Johnson și Chris Martin formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea celebrităților. Actrița și starul trupei Coldplay se iubesc de ani buni, însă preferă să-și trăiască dragostea departe de ochii curioșilor.

Dacă recent, cântărețul a surprins cu o declarație de dragoste publică, în timpul unui concert, iată că acum, cei doi au plecat în Roma alături de mai mulți prieteni.

Citește și: Dakota Johnson, cuceritoare într-un corset din dantelă. Cum arată actrița la aproape șapte ani de la premiera „Fifty Shades of Grey”

dakota johnson
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Chris și Dakota nu au scăpat de fotoreporteri nici în Italia. Cei doi au încercat să treacă neobservați, dar nu s-a putut sub niciun chip. Actrița a fost pozată la ieșirea din hotel, cu o sticlă de vin în brațe, iar cântărețul a fost surprins într-o patiserie tradițională, de unde a cumpărat câteva produse chiar și pentru fotografii care îl așteptau afară și cu care a schimbat câteva vorbe, semn că era într-o dispoziție bună, scrie justjared.com.

chris martin

Chris Martin, declarație de dragoste pentru Dakota Johnson

Chris Martin și-a surprins recent fanii la un eveniment pentru celebrarea noului album al trupei Coldplay, în Londra. Chris i-a făcut actriței din „Fifty Shades of Grey” o emoționantă declarație de dragoste.

În timpul cântării, Chris i-a dedicat cel mai nou hit al trupei, „My Universe”, vedetei de 32 de ani, care se afla în public. „Piesa asta este despre universul meu. Iar ea este aici!”, a declarat el în fața mulțimii, în timp ce privea spre balconul unde se afla Dakota. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și:Îmbrăcată în blugi, dar cu bijuterii de jumătate de milion de dolari. Meghan Markle a purtat și accesorii ale prințesei Diana

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?