Dana Rogoz
Divertisment

Dana Rogoz / Facebook

Dana Rogoz, reacție neașteptată după ce a fost acuzată de fani că ar fi apelat la intervenții estetice: ”Nu mi-am făcut nimic!”

Dana Rogoz este, fără doar și poate, una dintre cele mai simpatice și mai apreciate actrițe de la noi. În vârstă de 36 de ani, aceasta a impresionat mereu cu naturalețea ei, însă acum, o fotografie postată pe rețelele sociale a stârnit numeroase comentarii printre fani.

De curând, Dana Rogoz, care este mama a doi copii, a făcut publică o fotografie tip portret, în care are părul buclat, lăsat liber pe spate și poartă un machiaj natural, ce-i subliniază pomeții. Acest lucru a stârnit numeroase comentarii printre fani, mulți considerând că a optat pentru o intervenție estetică.

Citește și: O regină a frumuseții din Rusia, mutilată de operații estetice. Nu mai poate zâmbi sau închide ochii. Doctorii dau vina pe ea

”O nuanță naturală a părului foarte frumoasă, dar pomeții sunt prea proeminenți. S-a intervenit la ei sau din machiaj?”, a întrebat un internaut, în timp ce un altul a reacționat: ”Pomeții sunt foarte ciudați, parcă umflați. E păcat!”, ”Ce ți-ai făcut? Nu mai semeni cu tine.”, a continuat un alt internaut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După aceste comentarii, însă, actrița s-a văzut nevoită să intervină și să pună capăt acestor speculații, explicând că a fost vorba doar de machiaj.

Citește și: O tânără de 30 de ani, încoronată Miss SUA în 2019, s-a sinucis. Mesajul postat pe internet cu câteva ore înainte de a-și lua viața

”Văd că pomeții mei atrag atenția multora. Până să mă întrebați atât de ei, nici nu ii observasem. Deși, acum că mă gândesc mai bine, am o prietenă care de mulți ani îmi zice că am "cei mai frumoși pomeți". Mi se părea o ciudățenie, eu nedandu-le vreodată atenție. Adică, na, făceau și ei parte din fizionomia feței. Ca să opresc șirul întrebărilor, pomeții sunt ai mei, naturali, fără absolut nicio intervenție. Probabil v-ați obișnuit cu acest subiect de prin social media sau pe altă canale, dar mie îmi este complet necunoscut. Efectiv nu mă interesează. Nu am avut niciodată vreo intervenție, indiferent cât de mică. Nu merg nici măcar la saloane pentru tratamente. Folosesc doar creme hidratante și atât. Și nici nu sunt atentă, nu analizez, nu observ, nu sunt preocupată de cine, ce intervenții și-a făcut.”, a scris vedeta pe rețelele sociale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri