nunta dani otil si gabriela prisacariu1
Divertisment

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios, la doi ani de la cununia civilă. / Foto: Instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă pe marginea lacului și a piscinei. Fiul lor de doi ani le-a fost cavaler de onoare

A fost weekendul nunților în lumea vedetelor de la noi. Sandra Izbașa s-a căsătorit religios cu Răzvan Bănică, la doi ani de la cununia civilă, iar actrița Victoria Răileanu s-a măritat în Grecia, cu Adrian Ștefănescu, un bărbat pe care l-a cunoscut pe o aplicație de dating. Tot în weekend au făcut nuntă mare Dani Oțil (42 de ani) și Gabriela Prisăcariu (30 de ani), pe malul lacului și al piscinei, înconjurați de rude și prieteni.

Într-un cadru spectaculos, la un local din Buftea decorat cu sute de flori albe și lumânări, prezentatorul tv și modelul s-au distrat alături de cei dragi, după ce și-au jurat credință veșnică în biserică. Dani și Gabriela sunt căsătoriți civil din 2021.

Citește și: Sandra Izbașa a făcut nuntă mare cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Mireasa a fost divină, iar mirele i-a făcut o super surpriză

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine. Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el am devenit femeie și îmi place persoana care sunt acum”, spunea Gabriela cu puțin timp înainte de a se cununa religios.

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

Fiul de doi ani al mirilor a fost cavaler de onoare

nunta dani otil (4)
Luca Tiago, fiul Gabrielei și al lui Dani Oțil, a fost cavaler de onoare. / Foto: Instagram

Dacă mirele a îmbrăcat un costum negru, clasic, și a încălțat pantofi din piele lăcuită, mireasa a furat toate privirile cu cele două rochii ale ei. Pentru ceremonie a ales o ținută de prințesă, amplă, cu trenă lungă și baretă pe un umăr, în timp ce la petrecere a vrut să se simtă mai comod și a ales o rochie lungă și strălucitoare, care a urmat linia corpului, cu crăpătură generoasă pe picior.

nunta dani otil si gabriela prisacariu (7)
A doua rochie a Gabrielei a fost mai lejeră. / Foto: Instagram

Și invitatele au fost la înălțime, iar nașa Roxana Ionescu, cea supranumită "Mama Natură", a ales tot două ținute: o rochie roșie și una mov. Aceasta și soțul ei, Tinu Vidaicu, sunt părinții spirituali ai cuplului Dani-Gabriela.

nunta dani otil si gabriela prisacariu
Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu, sunt nații lui Dani și ai Gabrielei. / Foto: Instagram

Invitații s-au emoționat încă de la început, când fiul lui Dani și al Gabrielei, de aproape doi ani, și-a făcut rolul de cavaler de onoare și a apărut de mână cu mama lui.

Citește și: Povestea unei femei a cărei viață s-a schimbat complet după nuntă: „Nu știi lângă cine dormi!”

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri