'No Time To Die' World Premiere, Royal Albert Hall, London, UK - 28 Sep 2021
Divertisment

Kate Middleton, Foto: Profimedia

Kate Middleton, răvășitoare la premiera peliculei "No Time to Die". Ducesa de Cambridge a fost centrul atenției pe covorul roșu

Kate Middleton a fost centrul atenției la premiera mondială a filmului "No Time to Die", al cincilea și ultimul film cu Daniel Craig în rolul agentului 007, ce a avut loc la Londra, seara trecută.

Ducesa de Cambridge (39 de ani) și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Royal Albert Hall la brațul soțului ei, prințul William, însă toate privirile au fost îndreptate asupra sa. Deși evenimentul a strâns o serie de celebrități importante de la Hollywood, ținuta elegantă și rafinată a ducesei a stârnit o serie de reacții pozitive din partea celor din jur și a transformat-o în cea mai bine îmbrăcată personalitate a serii.

'No Time To Die' World Premiere, Royal Albert Hall, London, UK - 28 Sep 2021

Îmbrăcată într-o rochie lungă, aurie cu inserții strălucitoare, creată de designerul britanic, Jenny Packham, Kate Middleton a fost fară cusur din cap până în picioare. Atât coafura elegantă, cât și accesoriile au fost atent alese pentru a completa rochia spectaculoasă, al cărui preț este în jur de 5.000 de euro.

Citește și: De când încearcă prințul Harry și Meghan Markle să-și construiască o carieră în showbiz. Au contracte de zeci de milioane de dolari

Nici prințul William nu a fost mai prejos într-un smoching negru cu papion. Alături de cuplul regal au fost prezenți prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall.

Prințul William, Ducesa de Cambridge, Camilla Ducesa de Cornwall și Prințul Charles

Printre celebritățile aflate la premieră s-au numărat Billie Eilish, Finneas O’Connell, Phoebe Waller-Bridge, Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armaș precum și mulți alții.

De la eveniment nu au lipsit lucrătorii sanitari și membri ai armatei britanice.

Citește și: Omagiul adus de Meghan Markle prințesei Diana în timpul vizitei în New York. Ce detalii au observat admiratorii familiei regale

"No Time to Die", cea de-a 25-a peliculă a seriei James Bond, este una dintre cele mai așteptate lansări din industria cinematografică britanică. Producția trebuia să aibă premiera în aprilie 2020, însă a fost amânată pe fondul pandemiei de coronavirus.

În cinematografe va ajunge începând cu data de 30 septembrie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri