David și Victoria Beckham
Divertisment

David și Victoria Beckham, la nunta ducilor de Sussex / Getty Images

David Beckham a dezvăluit ce face Victoria ca să se mențină în formă: ”Consumă acest fel de mâncare de 25 de ani!”

Victoria Beckham este recunoscută pentru felul în care arată deși a trecut de 45 de ani, iar acum soțul ei, David Beckham, a dezvăluit că aceasta a consumat același fel de mâncare timp de 25 de ani.

În timp ce David Beckham adoră să experimenteze când vine vorba de mâncare și încearcă o varietate de alimente, soția lui, Victoria, rareori ”deviază” de la felul ei de mâncare favorit, și anume pește pe grătar cu legume la abur.

Citește și: Victoria Beckham, criticată de fani după apariția la GMA, pentru că și-ar fi mărit buzele: „Ce s-a întâmplat cu fața ta?”

În cadrul unui interviu, David Beckham a dezvăluit că Victoria a încercat alte mâncărururi doar atunci când era însărcinată cu Harper, fiica ei care are acum zece ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin, mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, foarte rar se abate de la acest fel de mâncare.”, a mărturisit David.

De asemenea, el a mai mărturisit că a realizat că îi place să fie singur acasă, întrucât atunci are timp să experimenteze în bucătărie.

Citește și: Cum se îmbracă Victoria Beckham atunci când nu știe că sunt paparazzii pe urmele ei. Ținuta, surprinzătoare pentru mulți fani

”Chiar de curând am fost în izolare pentru cinci zile pentru că mă întorsesem din Italia, iar părinții Victoriei au organizat o petrecere la care eu n-am putut să particip. Așa că toți din casă au fost plecați, iar mie mi-a plcăut. Am avut două porții de carne pe care le-am gătit. Le-am savurat cu niște vin, în timp ce mă uitam la un meci. Au fost unele dintre cele mai frumoase seri ale mele.”, a mai spus el.

David Beckham a dezvăluit secretul căsniciei fericite 

David şi Victoria Beckham s-au căsătorit în 1999, după doi ani de relaţie. Cei doi au patru copii, pe Brooklyn (22 ani), Romeo (19 ani), Cruz (17 ani) şi pe Harper (10 ani), iar relaţia dintre fostul fotbalist de la Manchester United şi fosta componentă a trupei Spice Girls pare un exemplu de căsnicie perfectă.

În urmă cu mai mult timp,  David Beckham dezvăluia că i-a interzis Victoriei să-și folosească telefonul acasă, în special seara, întrucât își dorește să petreacă cât mai mult timp de calitate cu ea.

Citeşte şi: Emily Ratajkowski, apariție controversată după ce a devenit mamă. Fanii, uimiți: ”Așa arăți după ce ai născut? Cred că glumești!”

Potrivit Mirror, acesta își dorește ca soția lui să stea departe de tehnologie, pentru a avea timp să discute, să se răsfețe, așa cum o fac în concediile petrecute în doi.

”Uneori, David are senzația că Victoria e mereu cu telefonul în mâini, așa că i-a cerut să lase telefonul deoparte seara. Crede că toată familia va avea de câștigat.”, a mărturisit o sursă, potrivit Heat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri