Emily Ratajkowski
Divertisment

Emily Ratajkowski și-a etalat abdomenul perfect la scurt timp după ce a născut / Credit foto: Instagram

Emily Ratajkowski, apariție controversată după ce a devenit mamă. Fanii, uimiți: ”Așa arăți după ce ai născut? Cred că glumești!”

Emiily Ratajkowski este recunoscută pentru aparițiile inedite, iar acum, la câteva săptămâni după ce a născut, ea și-a revenit complet, motiv pentru care se mândrește cu un abdomen perfect tonifiat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

În vârstă de 29 de ani, Emily Ratajkowski, care este acum mama unui băiețel ce poartă numele Sylvester Apollo Bear, apare îmbrăcată într-o pijama, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect.

Citește și: Jennifer Lopez, apariție răvăşitoare pe platourile de filmare ale noului ei film. Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă

Fotografia inedită a atras zeci de mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii, internauții fiind impresionați de felul în care arată: ”Doamne, ești atât de frumoasă. Tocmai ai născut.”, ”Arăți minunat. Spune-ne ce ai făcut în timpul sarcinii ca să te menții în formă!”, ”Așa arăți după ce ai născut? Cred că glumești!” ”Doamne, arăți fantastic.”, au comentat fanii.

Emily Ratajkowski a născut în urmă cu aproape două săptămâni

Emily Ratajkowski a născut în urmă cu aproape două săptămâni, iar anunțul l-a făcut pe contul personal de socialzare.

”Sylvester Apollo Bear ni s-a alăturat pe pământ. Sly a sosit pe 3/8/21 în cea mai ireală, frumoasă și plină de dragoste dimineață a vieții mele”, a scris Emily în dreptul imaginii în care apare ținându-și bebelușul în brațe.

Emily Ratajkowski, celebra actrița și supermodel, a anunțat că este însărcinată la sfârșitul lunii octombrie.

Citeşte şi: Regina Letizia, un exemplu de stil și eleganță: ea e dovada că poți combina cu succes moda de lux cu fast fashion-ul

Modelul în vârstă de 29 de ani i-a dedicat un adevărat poem copilului ei, pe fundalul unui video regizat de actrița Lena Dunham pentru Vogue. Emrata, așa cum este cunoscută pe rețelele sociale, nu a dezvăluit atunci sexul copilului ei: ”Când le-am spus prietenilor că sunt însărcinată, după ”Felicitări!” prima întrebare a fost ”Ce vrei să fie?”. Vrem să răspundem că nu vom ști genul copilului nostru până când el va împlini 18 ani și ni-l va spune el.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri