Victoria și David Beckham/ Profimedia
Divertisment

Victoria și David Beckham/ Profimedia

David Beckham, discurs emoționant de ziua soției sale. Victoria nu și-a putut stăpâni lacrimile: „Este un model”

Victoria Beckham a împlinit vârsta de 50 de ani pe 17 aprilie, iar cu ocazia asta a organizat un eveniment spectaculos la un club privat din Mayfair, Londra. Petrecerea, la care și-au făcut apariția multe celebrități, a ținut până dimineață, iar soțul fostei cântărețe Spice Girls a ținut un discurs emoționant care i-a făcut pe toți să plângă. 

Potrivit publicației DailyMail, Victoria a fost nevoită să scotă din buzunar suma de 250.000 de lire sterline, însă nu s-a uitat deloc la bani și s-a distrat fără rețineri alături de familia și prietenii ei. Alături de ea au fost nume sonore din lumea divertismentului și a modei, printre care Tom Cruise, Eva Longoria, Rosie Huntington-Whiteley și partenerul ei Jason Statham, Salma Hayek și Gordon Ramsay, inclusiv fostele colege ale Victoriei din trupa Spice Girls, Mel B, Emma Bunton, Melanie C și Geri Horner. 

Victoria și David Beckham/ Profimedia
Victoria și David Beckham/ Profimedia

Citește și: Victoria Beckham și-a marcat aniversarea de 50 de ani într-un mod unic. Vedeta a fost cuprinsă de nostalgie: „Au trecut 26 de ani”

David nu a ezitat să își exprime admirația și recunoștința față de soția sa și a ținut un discurs emoționant în care a descris-o pe Victoria ca un model extraordinar și o mamă incredibilă.

„David a ținut un discurs despre Victoria în fața invitaților, spunând că ea este o mare inspirație pentru el. Ea a susținut că soția sa este un model și o mamă incredibilă”, a declarat pentru sursa citată o persoană care a participat la petrecere, adăugând că discursul fostului fotbalist a fost completat și de copiii lor, care și-au exprimat recunoștința pentru tot sprijinul și dragostea primită de la mama lor de-a lungul anilor.

În timpul petrecerii, Victoria a fost văzută distrându-se pe hit-ul trupei Spice Girls din 1997, „Stop”, în timp ce colegele sale erau alături de ea. De asemenea, fiul vedetei, Cruz, în vârstă de 19 ani, și-a arătat talentul moștenit de la mama sa și a cântat o piesă interpretată de aceasta din 1996, „Mama”, aducându-i un omagiu creatoarei de modă. 

Victoria și David Beckham/ Profimedia
Victoria și David Beckham/ Profimedia

Citește și: Victoria Beckham, fabuloasă în colanți și bustieră. Cum reușește să se mențină în formă la 49 de ani

Victoria a fost în centrul atenției chiar și la finalul petrecerii, atunci când a fost surprinsă părăsind localul în timp ce e cărată de David Beckham până la maşină. Din cauza accidentării la picior, vedeta a avut nevoie de ajutor pentru a ajunge la mașină, iar imaginile au devenit virale. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri