victoria beckham inele
Divertisment

Victoria Beckham are o colecție impresionantă de inele de logodnă. / Foto: Profimedia

Victoria Beckham, colecție impresionantă de inele de logodnă, toate primite de la soțul ei. Câte inele cu diamante i-a oferit David

Victoria Beckham are o colecție impresionantă de inele de logodnă. Nu mai puțin de 15 astfel de bijuterii are fosta cântăreață din trupa Spice Girls. Nu din tot atâtea relații, ci toate i-au fost dăruite de soțul ei, David Beckham.

De-a lungul celor 24 de ani de căsnicie, fostul fotbalist i-a oferit soției sale o mulțime de inele prețioase, fiecare cu un design diferit. Potrivit Elle, primul inel de logodnă al Victoriei a fost unul cu diamant de trei carate, montat pe o bandă simplă din aur. A fost cel cu care David a cerut-o de soție în 1998 și ar fi costat 85.000 de dolari la acea vreme.

victoria beckham (5)
Victoria și David Beckham, 1998, în ziua logodnei lor / Foto: Profimedia

Citește și: Ce face Victoria Beckham zilnic pentru a avea aceeași siluetă ca pe vremea Spice Girls. Nici de ziua ei nu face excepție de la reguli

După nuntă, bruneta a renunțat la acel inel și a apărut cu un altul, din platină, cu mai multe diamante mici. Nici acesta nu a fost alesul ei pentru totdeauna, căci în 2003, Victoria apărea cu un alt inel de logodnă, iar anul următor, când ea a împlinit 30 de ani, David i-a schimbat din nou bijuteria de pe inelarul mâinii stângi, cu un diamant roz șampanie, de 1,1 milioane de dolari.

În 2005, creatoarea de modă a apărut cu cel mai extravagant inel din colecție, care pare să fi devenit preferatul ei: un diamant de 17 carate.

Cu trecerea anilor, colecția de inele de logodnă cu diamante și alte pietre prețioase a devenit din ce în ce mai mare și mai valoroasă, fiind acum cotată la multe milioane de lire sterline. Conform Daily Mail, peste 30 de milioane de lire ar valora cele 15 inele, având în vedere că cel mai ieftin costă 69.000 de lire, iar cel mai scump, 4,4 milioane.

Victoria și David Beckham s-au căsătorit în 4 iulie 1999 și sunt părinții a patru copii, trei băieți și o fată. Acum un an au devenit socri mari, după ce fiul cel mare, Brooklyn, s-a căsătorit cu Nicola Peltz, fiica unui miliardar american.

Citește și: Mama lui David Beckham nu a privit cu ochi buni începutul relației acestuia cu Victoria: “Ne era teamă că va pierde totul”

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri