meghan markle printul harry
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry/ Getty Images

De ce au hotarat ducii de Sussex sa paraseasca Familia Regala. Motivul dezvaluit de apropiatii cuplului

Printul Harry si Meghan Markle considera ca au fost alungati din Familia Regala britanica de "atitudinea de intimidare" a Printului William, sustine un apropiat citat de Daily Mail.

In ciuda zvonurilor conform carora ducesa de Sussex si Kate Middleton nu se inteleg, in realitate adevarul ar fi altul. Se pare ca Meghan este cea care a determinat miscarea perechii de a renunta la rangul de "membrii seniori", fiind afectata de tensiunile cu ducele de Cambridge.

"Vrea sa plece... Ea e de parere ca: 'Nu functioneaza pentru mine'.(...) Este pusa o presiune imensa pe Harry pentru a alege. Este trist. El o iubeste pe Regina. Adora tara asta. Ii plac toate chestiile sale militare si cred ca isi va frange inima pentru a pleca. Nu cred ca asta vrea cu adevarat. Cred ca vor o casa la jumatatea drumului", a declarat o sursa pentru The Times.

La finalul anului trecut, Printul Harry confirma ruptura dintre el si William. Fiul cel mic al Printesei Diana a declarat ca el si fratele sau se afla acum "pe drumuri diferite", iar relatia lor are atat "zile bune si zile proaste". Comentariile veneau la un an dupa ce ducii de Sussex au iesit din asociatia de caritate comuna cu William si Kate.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Mai multe detalii AICI despre momentele care au dus la decaderea Printului Harry si sotiei sale.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri