Millie Bobby Brown And Fiance Jake Bongiovi Hold Hands While Heading Out Of Good Morning America Morning Show In New York City
Divertisment

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi. New York City. Profimedia

De ce Jon Bon Jovi nu va cânta la nunta fiului său cu actrița Millie Bobby Brown

Jon Bon Jovi nu va cânta la nunta fiului său Jake cu Millie Bobby Brown. Actrița din „Stranger Things” a dezvăluit și motivul pentru care viitorul ei socru nu va fi văzut în această ipostază la petrecere. 

„E ca și cum eu aș merge la o nuntă și lumea mi-ar cere să interpretez scene întregi dintr-o piesă”, a spus Millie, la emisiunea Today. „Cred că omul are nevoie de o pauză, nu se oprește niciodată. Ba ia lecții de tenis, ba face canto. Chiar cred că are nevoie de o pauză. O pauză de trei ore în care să se relaxeze”, a explicat Brown.

Cât despre planificarea nunții, ea a mărturisit: „Nu a fost deloc stresant pentru mine”. „Jake este foarte implicat. Este de mare ajutor. Nu m-am simțit niciodată singură, ceea ce cred că este foarte frumos. În cele din urmă, este vorba doar de o zi, de un eveniment foarte intim pentru amândoi și suntem încântați.”

Și chiar dacă Jon nu va cânta la nunta lor, asta nu înseamnă că nu se bucură pentru ei.

„Nu știu dacă vârsta contează”, a spus Jon la „Andy Cohen Live”, în mai, după ce realizatorul emisiunii l-a întrebat dacă este îngrijorat că Millie (19 ani) și Jake (21 de ani) se căsătoresc atât de tineri. „Dacă găsești partenerul potrivit și creșteți împreună... acesta ar fi sfatul meu: Să creștem împreună este înțelept. Cred că toți copiii mei au găsit oamenii cu care se pot dezvolta împreună și ne plac toți”.

Jon Bon Jovi Lights the Empire State Building
Jon Bon Jovi. Empire State Building. Profimedia

Millie și Jake s-au logodit în aprilie 2023, la doi ani după ce au fost văzuți plimbându-se împreună în New York City.

Citește și:

Lourdes Leon a furat din nou toate privirile când a apărut într-o rochie transparentă. Fiica Madonnei debordează de încredere

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri