lourdes leon
Divertisment

Lourdes Leon, fiica cea mare a Madonnei / Foto: Profimedia

Lourdes Leon a furat din nou toate privirile când a apărut într-o rochie transparentă. Fiica Madonnei debordează de încredere

Lourdes Leon, fiica cea mare a Madonnei, s-a asigurat că fură toate privirile la un eveniment dedicat modei, ce a avut loc în Madrid. Model și cântăreață, aceasta a îmbrăcat o rochie îndrăzneață.

Lourdes a purtat cu încredere ținuta transparentă cu imprimeu de inspirație japoneză, ce i-a pus în evidență silueta tip clepsidră. Mai mult, a renunțat și la sutien.

Citește și: Fiica Madonnei, seducătoare într-o rochie decupată în zona abdomenului. Lourdes Leon moștenește trăsăturile mamei sale

Lourdes Leon, adevărul despre relația cu mama ei

În cadrul unui interviu, Lourdes Leon a dezvăluit că mama ei este foarte posesivă.

"Mama este obsedată de control, ea mi-a controlat toată viața. Tocmai de aceea am fost nevoită să fiu independentă imediat după ce am absolvit liceul", a mărturisit tânăra în cadrul unui interviu pentru o revistă.

Citește și: Fiica Madonnei, Lourdes Leon, dezvăluiri despre relaţia cu Timotheé Chalamet: „A fost primul meu iubit"

Leon, care lucrează ca model, a mărturisit că una dintre modalitățile pe care le-a găsit pentru a fi independentă a fost să-și plătească singură apartamentul din New York și facultatea, în ciuda faptului că mama ei are milioane de dolari în conturi.

Madonna și fiica ei, Lourdes
Lourdes este fiica cea mare a Madonnei. / Foto: Profimedia-Instagram

"Nu primim niciun ajutor financiar", a spus ea despre situația sa și a fraților ei, după care a continuat: "Evident, am fost privilegiați să creștem într-o astfel de familie. Nu neg asta, însă nu am primit nimic fără efort. Cred că mama a văzut acei copii ai altor persoane faimoase și și-a spus: 'Copiii mei nu vor fi așa'. În plus, dacă părinții tăi plătesc pentru lucrurile tale, atunci acest lucru le oferă alte drepturi", a mai adăugat tânăra.

Leon, în vârstă de 26 de ani, este fiica Madonnei cu fostul ei iubit, Carlos Leon, cu care aceasta a avut o relație din septembrie 1994 până în mai 1997. Aceasta are, de asemenea, un fiu de 23 de ani, pe nume Rocco, din căsnicia cu Guy Ritchie. De asemenea, ea are alți cinci copii adoptați - David Banda, 18 ani, Mercy James, 17 ani și gemenele Estere și Stelle Ciccone, de 11 ani.

Citește și: Fiica Madonnei, Lourdes Leon, dezvăluiri despre relaţia cu Timotheé Chalamet: "A fost primul meu iubit”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri