camila
Divertisment

attends the 2018 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 4, 2018 in Beverly Hills, California.

De ce s-a hotarat Camila Morrone sa discute despre relatia cu DiCaprio. Ce crede despre reactiile critice la adresa lor

Relatia dintre Camila Morrone si Leonardo DiCaprio este din ce in ce mai serioasa, desi diferenta de varsta dintre cei doi este semnificativa si multi au fost de parere ca lucrurile nu vor merge intre ei.

In iulie, actrita a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie cu actorii Humphrey Bogart si Lauren Bacall, intre care exista o diferenta mare de varsta, scriind in descrierea imaginii "o dragoste ca aceasta".

Sigur ca reactiile rautacioase nu au intarziat sa apara, asa ca actrita s-a simtit nevoita sa faca niste lamuriri.

"Buna dimineata tuturor. Am citit cateva dintre comentariile de pe Instagram-ul meu si… Doamne, oamenii sunt atat de rai si plini de furie la adresa unor oameni despre care nu stiu nimic. Cred ca sper ca oamenii vor invata sa traiasca cu mai putina ura si sa isi petreceaca timpul in alta parte pentru ca a trai fara ura suna extraordinar”, a spus Camila intr-un live.

Recent, modelul a discutat despre acele momente in cadrul unui interviu pentru publicatia Vulture. Ea spune ca "nici macar nu a gandit" inainte de a intra in direct pe reteaua de socializare.

"Toata lumea incearca sa descifreze ceea ce scriu ca si cum ar exista un mesaj ascuns si sunt ceva de genul: 'Nu exista niciun mesaj ascuns'. Nici macar nu am atata energie in lucruri. As vrea sa am. Probabil ar trebui sa ma gandesc mai mult cand fac lucruri ca acestea", a spus ea.

Camila spune ca, cel mai probabil, nu se va mai adresa fanilor prin intermediul functiei de live a platformei: "Pentru ca atunci deschizi portile pentru ca oamenii sa te judece. Am invatat tot mai mult sa ma protejez si sa evit lucrurile care imi pot rani sentimentele".

Camila Morrone si Leonardo DiCaprio formeaza un cuplu din decembrie 2017, dar cei doi se cunosc de multa vreme, inca de pe cand actrita avea 10 ani.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri