Tom Brady și Irina Shayk s-au despărțit
Divertisment

Tom Brady și Irina Shayk s-au despărțit / Profimedia Images

De ce s-au despărțit Irina Shayk și Tom Brady. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea: „Nu și-a dorit să o rănească!”

Relația dintre Tom Brady și Irina Shayk s-a încheiat după doar câteva luni, potrivit unui apropiat al celor doi, care a dezvăluit că fostul jucător de fotbal american nu a putut să se implice total în această poveste de iubire.

Legenda NFL, în vârstă de 46 de ani și Irina Shayk, în vârstă de 37 de ani, au decis că este mai bine „să rămână prieteni”, întrucât Tom Brady nu putea să-i acorde atenția completă, așa cum ar fi meritat.

Citește și: Irina Shayk, declarații inedite: „Frumusețea vine din interior!” Ce spune despre fiica ei și a lui Bradley Cooper

Potrivit unei surse Daily Mail, Irina ar mai fi interesată să iasă la întâlniri cu Tom Brady, însă numai dacă acesta i-ar acorda atenția cuvenită, ceea ce nu este dispus să facă în acest moment, întrucât este concentrat complet pe muncă și pe cei trei copii, pe care îi are din căsnicia cu Gisele Bundchen.

Irina Shayk și Tom Brady

„Dacă Tom ar avea mai mult timp pentru dragoste, cu siguranță ar ieși din nou la întâlnire cu Irina. O consideră grozavă”, a spus sursa respectivă pentru Daily Mail.

Citește și: O fâșie de material pe post de bluză și o fustă cu talie joasă. Irina Shayk și-a etalat fizicul sculptat pe covorul roșu de la Cannes

„Dar el este foarte ocupat cu afacerile lui, cu echipele pe care le deține, e pregătit să accepte un nou job anul viitor și, în plus, e tată”, a explicat sursa respectivă, adăugând: „Se implică total în tot ce face, ba chiar 110 la sută. A știut că nu poate să-i ofere atenția totală Irinei, iar ea este o femeie atât de bună, încât nu și-a dorit să o rănească. Poate se vor regăsi în viitor, dar, acum, cel mai bine pentru ei a fost să rămână prieteni”.

Gisele Bundchen și Tom Brady s-au despărțit după 13 ani

Tom Brady și Gisele Bundchen au semnat, se pare, un contract prenupțial „de fier” care a simplificat împărțirea imperiului lor financiar de 733 de milioane de dolari, ce include și portofoliul de proprietăți imobiliare în valoare de 26 de milioane de dolari, în urma divorțului, potrivit Page Six.

Supermodelul în vârstă de 43 de ani a cerut separarea legală de jucătorul de fotbal american (46 de ani), în luna octombrie a anului 2022,  după luni de zvonuri potrivit cărora relația lor era demult încheiată. De atunci, un judecător a și semnat divorțul, iar cei doi sunt oficial singuri.

Gisele Bündchen și Tom Brady
Gisele Bündchen și Tom Brady s-au căsătorit în 2009. / Getty Images

Potrivit unei surse apropiate lor, împărțirea averii „nu a fost atât de complicată”, doar portofoliul uriaș de proprietăți urmând să fie discutat în acest sens.

Se pare că vedetele vor împărți și custodia celor doi copii, Benjamin (12 ani) și Vivian (9). 

Brady și Bundchen ar fi încheiat acest acord prenupțial inflexibil în 2009, documentul protejându-le averea individuală și simplificând împărțirea activelor.

Citește și: Divorțul anului. Ce se întâmplă cu imperiul financiar de peste 700 de milioane de dolari al lui Tom Brady și Gisele Bundchen

Supermodelul a făcut declarații pe rețelele sociale, explicând că motivele care au dus la despărțire au fost legate de faptul că au ajuns să se „dezvoltate separat”.

„Cu multă recunoștință pentru timpul petrecut împreună, eu și Tom ne-am finalizat divorțul. Copiii au fost întotdeauna prioritatea mea și vor continua să fie, căci îi iubesc din toată inima.”, a scris ea.

„Vom continua să-i creștem frumos, să le oferim iubire și atenție, așa cum merită. Decizia de a pune punct unui mariaj nu va fi niciodată ușor de luat, însă ne-am dezvoltat separat și, deși e greu să trecem prin acest proces, mă simt binecuvântată pentru timpul petrecut împreună și am cele mai bune gânduri pentru Tom.”, a transmis Gisele, cerând să-i fie respectată intimitatea.

Etichete: irina shayk , relatie , tom brady

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri