elle fanning
Divertisment

De la fetita adorabila, la tanara incantatoare. Transformarea lui Elle Fanning, protagonista din "Maleficent"

Supranumita "copilul minune al Hollywoodului" - la fel ca sora ei mai mare, Dakota Fanning - Elle s-a nascut pe 9 aprilie 1998 in Georgia, SUA.

La doar 13 ani, ea numara peste 20 de aparitii in fata camerei. Acum, la 22, in CV-ul ei se regasesc 61 de roluri.

Blonda cu ochi albastri care a fermecat lumea filmului si a ajuns alaturi de sora ei pe lista actritelor de prima clasa spune iubeste sa deseneze, sa danseze si sa joace in filme.

Desi este inca foarte tanara, ea a colaborat cu mari regizori precum Alejandro Inarritu, J.J. Abrams, Francis Ford Coppola, Woody Allen sau David Fincher.

Daca sora ei mai mare a fost la un moment dat comparata cu Meryl Streep, Elle le-a amintit cineastilor cu care a lucrat de evolutia lui Jodie Foster la Hollywood. Cele doua surori au uimit nu doar prin talentul lor, ci si prin consistenta si inteligenta lor.

Elle s-a tinut departe de scandaluri, s-a implicat in proiecte umanitare si, potrivit publicatiilor de specialitate, a strans o avere de 6 milioane de dolari.

Nu multi stiu, insa Fanning a facut parte in 2019 din juriului Festivalului de Film de la Cannes, fiind cea mai tanara jurata din istoria competiei.

Mai multe poze cu Elle se regasesc in galeria foto de mai jos:

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri