Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez s-a supărat pe declarațiile nesăbuite făcute de Ben Affleck. / Foto: Profimedia

Declarațiile lui Ben Affleck despre fosta soție au înfuriat-o pe Jennifer Lopez "A fost nesăbuit din partea lui"

Ben Affleck a stârnit asupra sa un val de ură în mediul online, după ce a spus că mariajul cu Jennifer Garner a fost unul dintre motivele care l-au împins spre alcoolism. Nici iubita sa, J.Lo nu s-a simțit prea bine să audă cuvintele actorului de 49 de ani. 

”Într-un fel, am început să consum alcool din cauza faptului că eram prins în această căsnicie. Mă gândeam: <<Nu-mi pot părăsi copiii, dar nu sunt fericit, ce pot face?>> Iar soluția găsită a fost să beau o sticlă de scootch și să adorm pe canapea, ceea ce s-a dovedit a nu fi o soluție”, a declarat Ben Affleck, sugerând astfel că relația cu Jennifer Garner nu i-a făcut bine.

Citește și: Jennifer Lopez, gafă de proporții la prezentarea de modă Dolce & Gabbana. Detaliul scăpat din vedere a fost taxat de fani imediat

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Aceasta este declarația care i-a enervat pe mulți oameni, dar și pe Jennifer Lopez, actuala iubită a lui Affleck. "E furioasă. Este băgată în această chestiune pentru că e iubita lui. Nu vrea să fie amestecată în așa ceva. A întâlnit-o pe Jennifer Garner. Încearcă să o cunoscă pe ea și pe copii. Afost nesăbuit din partea lui", a declarat o sursă pentru Page Six, despre situația în care simte că a ajuns și J.Lo din cauza cuvintelor lui Ben, care au făcut tam-tam și s-au rostogolit pe tot internetul.

Jennifer Garner, cea care l-a dus la dezalcoolizare pe Ben Affleck

85th Annual Academy Awards - Arrivals
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24: Actress Jennifer Garner and actor-director Ben Affleck arrive at the Oscars at Hollywood & Highland Center on February 24, 2013 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Ben Affleck a mers de mai multe ori la dezintoxicare pentru dependență de alcool de-a lungul anilor și, cel mai adesea, cea care l-a dus a fost chiar Jennifer Garner. Actorul a dezvăluit într-o postare pe Facebook că a fost internat în 2001, 2017 și chiar și în 2018, atunci când el și Garner și-au finalizat divorțul. Garner și Affleck s-au căsătorit în 2005 și au împreună trei copii. Mariajul a durat 10 ani, iar după alți trei ani, au devenit liberi și din punct de vedere legal.

Citește și: Ce spun apropiații despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Jennifer Garner se declară fericită pentru fostul soț

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri