jlo (1)
Divertisment

Ben Affleck și Jlo, Foto: Getty Images

Ce spun apropiații despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Jennifer Garner se declară fericită pentru fostul soț

Jennifer Garner are o părere bună despre relația lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez, fiind chiar fericită pentru acesta, declară o sursă pentru ET. Garner, care a fost căsătorită cu actorul în perioada 2005-2018, își poate da seama că fostul soț este fericit alături de Jlo, iar familiile lor se înțeleg de minune.

Affleck și Garner au trei copii împreună, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani), în timp ce Lopez îi are pe gemeni de 13 ani, Emme și Maximilian, cu fostul soț, Marc Anthony.

„Familiile lui J.Lo și Ben se înțeleg de minune și fac eforturi pentru a lua lucrurile încet atunci când vine vorba de copiii lor. J.Lo este atât de fericită cu Ben. El este atât de relaxat și calm și o face să râdă încontinuu. Este grijuliu, dulce și o susține întru totul, dar nu este competitiv cu ea când vine vorba de cariera și faima lor."

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Faptul că familiile lor se înțeleg rezultă și din ziua petrecută de către cuplu împreună cu gemenii Max și Emma și fiul mai mic al lui Ben, Samuel, la parcul de distracții Universl Studious, din Los Angeles.

Jlo Ben Affleck

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

În ceea ce privește ultima lor escapadă în Hamptons, din weekendul trecut, sursa a declarat pentru ET că Lopez „a iubit întotdeauna” zona și „a vrut ca Ben să o cunoască cu ea”.

„Ben o înțelege și este drăguț și distractiv când sunt împreună. Au atât de multe lucruri în comun și parcă nu și-au încheiat niciodată relația cu ani în urmă. Au reluat lucrurile de unde au rămas".

Jennifer Lopez and Ben Affleck go for an evening stroll in The Hamptons

Citește și: Angelina Jolie și The Weeknd s-au întâlnit în secret în urmă cu o lună de zile. Ce se întâmplă, cu adevărat, între ei

Jennifer Lopez și Ben Affleck, cuplul numit Bennifer, au fost logodiți din 2002 până în 2004. Cântăreața „Let's Get Loud” a reluat relația cu actorul la începutul acestui an, la scurt timp după ce și-a încheiat logodna cu Alex Rodriguez.

„ARod a lucrat la sine și a avut grijă de el însuși. Regretă unele acțiuni și simte că a greșit în relația cu Jen, dar face tot posibilul să meargă mai departe”. a mai declarat sursa.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri