dinu si deea maxer
Divertisment

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 14 ani de căsnicie. / Foto: Instagram

Deea Maxer, primele declarații despre divorțul de Dinu: "Lucrurile erau cumva toxice pentru toată lumea". Ce defecte are fostul ei soț

Deea Maxer a apărut pentru prima dată într-o emisiune tv, după divorțul de Dinu, pas care i-a surprins chiar și pe apropiații lor. Dansatoarea a vorbit despre fostul ei soț și despre motivele care au dus la separare, dar și despre noul ei iubit.

"Este un subiect sensibil, tocmai de aceea nu l-am discutat până acum. N-ai cum să discuți public, la televizor, 18 ani de viață. Fiecare a ales ce a dorit să facă. Comunicăm, avem doi copii, colaborăm foarte bine. Copiii sunt ce am făcut cel mai bine împreună", și-a început Deea declarațiile din emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Deea și Dinu Maxer au divorțat deja la notar și nu mai stau în aceeași casă de luni bune. Ce s-a întâmplat cu cei doi copii ai lor

Deea, despre divorțul de Dinu Maxer: "Nu a fost o decizie luată de azi pe mâine"

dinu si deea maxer
Deea și Dinu Maxer / Foto: Facebook

"Au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani. (...) Copiii au înțeles, am făcut în așa fel încât să le fie bine. Lucrurile erau cumva toxice pentru toată lumea, încât asta a fost cea mai bună decizie", a spus Deea, care a mărturisit că ea a decis să divorțeze și că a fost un gând pe care l-a avut de mai multe ori în ultimii ani. "Simțeam că ajungeam acolo. Au fost mici lucruri care s-au întâmplat. Înțeleg că a fost un șoc pentru lume când am anunțat, dar nu a fost o decizie luată de azi pe mâine, a fost calculată, gândită. Am încercat să reparăm lucruri", a mai spus bruneta.

"Nu am divorțat de Dinu pentru că cineva l-a înșelat pe celălalt. Nu a existat acest lucru. Sunt mândră să spun că nu ăsta a fost motivul divorțului, ci a fost vorba despre doi oameni care și-au schimbat principiile de viață, o femeie care a ajuns la o maturitate și a văzut lucrurile altfel, o femeie care a intrat în relație la o vârstă la care nu avea discernământ. S-au întâmplat multe de-a lungul anilor. Cred că a fost cea mai bună decizie pentru noi și pentru copiii noștri. (...) N-ai cum să repari oameni, lucruri care ajung în incompatibilitate, când lucrurile nu mai funcționează. Eu am acceptat asta. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface. Am un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casă, pentru familie, dar dacă intervine nefericirea, ce sens are să joci teatru?!", a declarat fosta parteneră a lui Dinu Maxer.

Citește și: Deea Maxer s-a afișat în brațele noului iubit, la mai puțin de două luni de la divorț. Cine o face să simtă din nou fluturi în stomac

  • "Nepotrivire de caracter, incompatibilitate din mai multe puncte de vedere și lipsa calmității, irascibilitate" - a spus Deea despre despărțire și detașarea sufletească de fostul soț.
  • Trei defecte ale lui Dinu: "violent verbal, irascibil, nu se iubește pe sine. Se neglija. Îmi place ca omul de lângă mine să se iubească. Eu îl știam de acasă, tu l-ai cunoscut din platou. Consider că iubirea de sine merită dezvoltată și lucrată".

Deea Maxer, despre noul ei iubit: "Sunt îndrăgostită"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Recent, Deea a recunoscut că are un iubit și l-a arătat întregii lumi pe conturile de socializare. Acum a mărturisit și că este îndrăgostită. "Am un iubit, sunt îndrăgostită, îmi asum. Nu este prea repede. Divorțul nu a fost în momentul în care am anunțat. Divorțul nostru sentimental s-a întâmplat de foarte mult timp. Pe Robert (iubitul Deei-n.r.) l-am cunoscut recent, înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni. Dinu l-a cunoscut", a spus dansatoarea în emisiunea "La Măruță".

Mai mic cu trei ani decât Deea, Robert este cel care a făcut-o să simtă din nou fluturi în stomac. Este specialist în vânzări și achiziții auto, dar este pasionat și de motociclete.

Citește și: Dinu Maxer, despre motivul care a dus la despărțirea de Nicoleta Luciu, în 2005, după 8 ani de iubire. Formau un cuplu superb

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?