Dinu Maxer și Nicoleta Luciu
Divertisment

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au fost împreună opt ani. / Foto: Instagram-colaj

Dinu Maxer, despre motivul care a dus la despărțirea de Nicoleta Luciu, în 2005, după 8 ani de iubire. Formau un cuplu superb

În urmă cu aproape 20 de ani, în showbizul românesc se încheia relația dintre Nicoleta Luciu, pe atunci asistentă tv, și Dinu Maxer, fost membru al trupei Axxa. Cei doi au fost împreună opt ani și formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea vedetelor. De atunci, viețile lor au luat-o pe drumuri total diferite. 

În prezent, Nicoleta (42 de ani) este mama a patru copii, este căsătorită din 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo și trăiește de ani buni în Miercurea Ciuc. A ieșit din lumina reflectoarelor și rare sunt ocaziile în care apare la evenimente sau la vreo emisiune tv. De cealaltă parte, Dinu (48 de ani) a rămas în atenția publicului, este proaspăt divorțat de Deea, alături de care a fost căsătorit 14 ani, și are doi copii.

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu fără filtre și editări, la 41 de ani. Fosta asistentă tv e campioană la selfie-uri

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu
Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au fost împreună opt ani. / Foto: arhivă

Recent, Dinu Maxer a vorbit despre relația lui cu Nicoleta Luciu și despre ce a dus la ruptura dintre ei, deși mulți îi vedeau îndreptându-se spre altar, după opt ani împreună. 

"Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am și spus-o public. Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care relația cu Nicoleta Luciu s-a încheiat și că n-am vrut să fac copii. Deci, într-adevăr, Deea a fost ceva unic pentru mine în viață. M-a determinat să îmi doresc și căsătoria cu ea, și să am copii cu ea, iar lucrul acesta ține într-adevăr și de maturizarea mea, de momentul în care au venit lucrurile, nu au fost forțate. Au fost niște condiții care au fost prielnice să spun așa, fiindcă eu am avut o copilărie umbrită de un divorț foarte tumultuos al părinților mei. Și din cauza asta, plus că eu mi-am pierdut și un frate, care a murit într-un accident de tramvai, am tras așa niște concluzii și am zis că nu vreau. Probabil traumele acelea psihice s-au diminuat și atunci a apărut Deea, care a venit într-un moment senin al vieții mele și s-au legat lucrurile", a mărturisit Dinu Maxer, conform wowbiz.ro.

Citește și: Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită, la câteva săptămâni de la divorțul de Deea: “Ce înseamnă prea devreme? O luăm treptat”

Dinu Maxer a divorțat de o lună, dar are iubită nouă

În urmă cu o lună, Dinu Maxer devenea un bărbat singur. El și Deea Maxer au divorțat la notar, dar cântărețul nu a stat mult să plângă în pernă, ci s-a afișat deja cu o altă domnișoară, tot brunetă, pe nume Ada, despre care a recunoscut că este noua lui iubită.

Dinu Maxer nu vrea să se ascundă, așa că a acceptat să vorbească deschis despre acest nou capitol al vieții sale. Invitat la Antena Stars, acesta a declarat: "Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr s-a scris că este mult prea tânără. O să o să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele".

Citește și: Deea și Dinu Maxer au divorțat deja la notar și nu mai stau în aceeași casă de luni bune. Ce s-a întâmplat cu cei doi copii ai lor

Deocamdată, noua parteneră a lui Dinu nu vrea să iasă în față și să devină persoană publică. Întrebat dacă lucrurile s-au mișcat prea repede, Maxer a răspuns: "Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este. Chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense, sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu, că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu".

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri