demi moore
Divertisment

Demi Moore, blondă și cu părul mai scurt. Schimbarea de look la care a apelat actrița

Demi Moore s-a făcut blondă pentru cel mai recent rol. Actrița în vârstă de 57 de ani le-a prezentat fanilor de pe Instagram transformarea ei din serialul Brave New World.

Dacă în mod normal Demi Moore impresionează cu părul ei lung și brunet, pentru cea mai nouă producție în care joacă, actrița a fost nevoită să adopte un look complet diferit.

În Brave New World, ea poartă o perucă blondă, mai scurtă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Serialul lui Moore este bazat pe romanul cu același nume din 1932 al autorului britanic Aldous Huxley. Din distribuție mai fac parte Alden Ehrenreich, Jessica Brown Findlay, Harry Lloyd și Hannah John-Kamen.

Din păcate pentru fosta soție a lui Bruce Willis, producția nu a fost primită prea bine de critici, New York Times numind-o „nici curajoasă, nici nouă” în recenzia sa, adăugând că tot ce ține de acțiune este „plictisitor, generic și răsuflat.”

Alte recenzii au desființat serialul pentru că diferă prea mult de materialul sursă emblematic.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri