Demi Rose
Divertisment

Demi Rose, o nouă fotografie inedită pe rețelele sociale

Demi Rose a bifat încă o apariție spectaculoasă. Șatena s-a fotografiat acoperită doar cu un halat de mătase, întinsă pe terasă

Demi Rose știe cum să-i țină aproape pe cei 18,9 milioane de urmăritori de pe Instagram. Modelul din Marea Britanie postează deseori fotografii care o arată în cele mai spectaculoase ipostaze. 

Recent, șatena a publicat o nouă imagine pe rețelele de socializare. Demi Rose apare întinsă pe terasa unei vile luxoase din Ibiza, Spania, și poartă doar un halat de mătase, fără lenjerie intimă. Aceasta și-a lăsat la vedere formele voluptoase și a strâns în mai puțin de o zi 430.000 de aprecieri. 

Citește și: Demi Rose, apariție spectaculoasă de Revelion. Modelul și-a etalat formele într-o rochie mulată în timp ce savura un pahar cu șampanie

„Iarba nu este mai verde pe cealaltă parte. Este verde acolo unde o uzi”, a scris Demi Rose la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Demi Rose a dezvăluit că a fost agresată în copilărie

Imaginile vin la puțin timp după ce Demi a făcut câteva dezvăluiri șocante cu privire la copilăria ei. Aceasta a susținut că a fost agresată atunci când era mică și că în prezent este nesigură în legătură cu fizicul ei. Ea a recunoscut anterior că a încercat proceduri non-chirurgicale, inclusiv un tratament de reducere a celulitei, având numeroase complexe.

„Mă simt confortabil în pielea mea, dar nu voi fi niciodată 100% fericită, pentru că lumea vrea să fiu într-un fel și toți avem problemele noastre. Mă antrenez de cinci, chiar și șase ori pe săptămână pentru a mă menține în formă și pentru sănătatea mea în general”, a declarat Demi Rose. 

Demi Rose a fost atrasă de rețelele sociale de la o vârstă fragedă, ulterior ajungând să facă o carieră din postările sale pe Instagram. Aceasta a prins gustul faimei atunci când fotografiile cu ea pe plajă, din adolescență, au devenit virale pe platforma de socializare. Imaginile au fost  preluate de conturi false și site-uri de divertisment pentru adulți fără permisiunea ei. 

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele într-o ținută seducătoare de Crăciun. Modelul și-a petrecut sărbătorile în Ibiza

„Chiar eram interesată de realitatea virtuală în copilărie și mereu eram pe computer. Apoi a apărut MySpace și mi-am găsit chemarea. Am început să postez pe Instagram doar pentru că cineva și-a făcut un profil fals cu pozele mele și a strâns 3000 de urmăritori. Am fost cu adevărat invidioasă. Am spus: „Uau, cum poate cineva care folosește pozele mele să obțină atât de mult?” Și apoi mi-am deschis un cont oficial.”, a mai povestit modelul britanic. 

Demi, care acum are 14,9 milioane de urmăritori pe Instagram, a semnat cu o agenție de modeling de la vârsta de 18 ani, iar cariera ei a prins contur. Cu toate acestea, în timp ce studia pentru a deveni terapeut, a fost hărțuită de colegi și profesori, care se adunau pentru a o bârfi și a-i critica munca. „Nu mi-am găsit niciodată locul la școală, oamenii erau destul de răi și cred că eram doar diferită. Se luau des de mine, iar de când am plecat, am înflorit”, a mai spus Demi Rose. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri