Demi Rose
Divertisment

Demi Rose / Profimedia Images

Demi Rose, dincolo de imaginile nonconformiste de pe rețelele sociale: ”Mi-am pierdut părinții în decurs de câteva luni!”

Demi Rose, model și influencer în vârstă de 27 de ani, este recunoscută pentru imaginile care mai de care mai nonconformiste pe care le postează pe rețelele sociale. În spatele acestei atitudini îndrăznețe, însă, se ascunde o adevărată dramă, despre care aceasta a vorbit de curând.

La o simplă privire pe conturile de pe rețelele sociale, Demi Rose ar putea fi invidiată pentru stilul de viață pe care-l are. Călătorește frecvent, poartă ținute semnate de branduri, este răsfățată cu buchete imense de flori. Totuși, aceasta a recunoscut că a trecut prin momente dificile când era copil.

Citește și: Demi Rose și-a pus din nou în evidență formele care au făcut-o celebră. A pozat într-o rochie bijuterie complet transparentă

Întrebată de un fan dacă i-a fost greu să se maturizeze, Demi Rose a oferit un răspuns neașteptat: ”Să mă maturizez a fost foarte greu, mai ales că am fost hărțuită în școală, am fost abuzată de părinți, iar la 17 ani am devenit singurul sprijin pentru mama mea, care a suferit un infarct și a fost imobilizată într-un scaun cu rotile.”, a dezvăluit aceasta, continuând: ”A fost invalidă timp de șapte ani, iar apoi ambii mei părinți au murit într-un interval scurt de timp.”, a povestit aceasta.

Demi Rose
Demi Rose/ Profimedia

”Sunt judecată deseori, însă oamenii care mă cunosc știu cum sunt cu adevărat. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit, pentru că toate experiențele, fie ele bune sau rele, m-au făcut să empatizez cu oamenii din jurul meu.”, a mai mărturisit tânăra de 27 de ani.

Citește și: Demi Rose știe cum să-și facă cunoscută prezența. Modelul a atras toate privirile la Coachella într-o ținută impresionantă

Tatăl lui Demi Rose a murit în 2018, la vârsta de 80 de ani, iar mama ei, Christine, a murit șapte luni mai târziu.

Totodată, întrebată dacă îi lipsește viața de dinainte de celebritate, ea a recunoscut: ”Copilăria mea n-a fost strălucită. Am detestat-o. Sunt lucruri care îmi lipsesc și de care mi-e dor, însă îmi place unde sunt în acest punct.”

Demi Rose nu credea că poate ajunge model cu înălțimea ei de nici 1,60 m

Demi Rose a devenit cunoscută ca model, dar aceasta recunoaște că nu s-a gândit că va putea lucra în această industrie din cauza înălțimii sale. Deși pe podium nu a apărut de multe ori, contractele de imagine și pictorialele în reviste nu au întârziat să apară.

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele voluptoase într-o salopetă mulată pe partia de schi. Modelul a fost în centrul atenției

Demi Rose
Demi Rose, model britanic, vedeta Instagram, influencer

„La 1,57 metri înălțime nu m-am gândit niciodată că voi putea să intru în modelling, deoarece credeam că sunt prea scundă, dar am încercat totuși și am aplicat la o agenție și după 24 de ore mi-am început cariera de model. La 16 ani aveam o siluetă curbată și voiam să slăbesc, așa că am trecut printr-o perioadă în care am devenit slabă și țineam diete stricte. Eram atât de nefericită și îmi uram corpul. Într-o zi m-am trezit și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine. Am început să merg la sală, să mănânc normal, iar acum sunt foarte încrezătoare cu corpul meu", povestea Demi Rose de curând.

Etichete: parinti , drama , demi rose

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri