Demi Rose/ Foto: Instagram
Divertisment

Demi Rose/ Foto: Instagram

Demi Rose și-a etalat formele voluptoase într-o salopetă mulată pe partia de schi. Modelul a fost în centrul atenției

Demi Rose și-a etalat  silueta de invidiat în timpul vacanței sale din Alpii francezi. Modelul britanic a atras toate privirile într-o salopetă mulată spectaculoasă. 

Tânără, în vârstă de 26 de ani, și-a completat colecția de fotografii inedite de pe contul său de Instagram în timpul vacanței sale la schi din Alpii francezi. Demi Rose a purtat o salopetă mulată, pusă în valoare de un imprimeu animal, pe care a potrivit-o cu o pereche de ghete de zăpadă îmblănite. Aceasta a accesorizat totul cu un rucsac negru și o pereche de ochelari de schi nude, pe care i-a așezat elegant în părul blond lăsat pe spate. 

Demi iubește să-și pună în evidență formele voluptoase, iar fotografiile postate recent pe contul său de Instagram au fost pe placul fanilor săi, căci postarea a strâns peste 200.000 de aprecieri și sute de comentarii. 

Citește și: Demi Rose, într-o rochie decoltată, în Ibiza. Imaginile cu modelul fac furori printre internauți

„Îngerul zăpezii”, a scris Demi Rose la descrierea postării sale de pe rețeaua de socializare, acolo unde are peste 19 milioane de urmăritori. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ce ținută superbă”/ „Cel mai frumos înger de pe Pământ”/ „Ești cu siguranță un înger”/ „Ești perfectă”/ „Nu mă mai satur să-ți privesc pozele”/ „Ești minunată”, sunt doar câteva din comentariile pe care Demi Rose le-a primit la fotografiile sale de pe Instagram. 

Demi Rose are un stil de viață foarte sănătos

Demi Rose duce un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată și mult sport. Ea a reușit să ajungă la această siluetă cu ajutorul alimentației sănătoase și a exercițiilor fizice intense. Modelul este atentă la ce consumă și nu face excese de produse și alimente care nu o ajută să se mențină la greutatea pe care și-o dorește. 

Citește și: Demi Rose, surprinsă în timp ce se bucura de o baie în jacuzzi. Costum de baie i-a pus formele voluptoase în evidență

„La 1,57 metri nu m-am gândit niciodată că voi putea să intru în modelling, deoarece credeam că sunt prea scundă, dar am încercat totuși și am aplicat la o agenție și după 24 de ore mi-am început cariera de model. La 16 ani aveam o siluetă curbată și voiam să slăbesc, așa că am trecut printr-o perioadă în care am devenit slabă și țineam diete stricte. Eram atât de nefericită și îmi uram corpul. Într-o zi m-am trezit și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine. Am început să merg la sală, să mănânc normal, iar acum sunt foarte încrezătoare cu corpul meu.

Am un antrenor personal uimitor. El creează întotdeauna cele mai bune programe de antrenament pentru ca eu să-mi ating obiectivele. Mă antrenez pe patru ori pe săptămână. De obicei lucrez fesele, abdomenul și îmi condiționez sesiunile corporale cu cardio. Nu consum mulți carbohidrați. La micul dejun mămânc de obicei ouă, prânzul trebuie să fie ușor, cu o salată de pui sau creveți. La cină îmi plac proteinele, cum ar fi pește cu legume sau sushi. Mănânc multe nuci. Plăcerea mea vinovată sunt nucile cu ciocolată sau nucile sărate”, a declarat Demi Rose. 

Etichete: tinuta , silueta , demi rose , alpi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri