demi rose6
Divertisment

Demi Rose, model britanic, vedeta Instagram, influencer

Demi Rose, într-un costum de baie imposibil. Cum arată piesa vestimentară excentrică pe care puține femei ar avea curajul să o poarte

Demi Rose și-a încântat fanii cu o fotografie incendiară, din timpul vacantei sale petrecut în Ibiza.

Modelul, în vârstă de 25 de ani, și-a arătat formele senzuale într-un costum de baie minuscul, care nu a lăsat loc imaginației.

Conștientă de formele pe care le deține, tânăra a îmbrăcât un costum de baie negru, extrem de decoltat, care îi scoate în evidenţă atât bustul generos, cât și abdomenul plat. Deşi este extrem de sexy, nu multe persoane ar fi îndrăznit poarte un costum de baie atât de decoltat, de teamă să nu lase prea mult la vedere, însă se pare că Demi nu  avut nicio problemă cu acest lucru.

VEZI SI: Tokyo din Casa de Papel, imagine îndrăzneață pe rețelele de socializare. Cum s-a lăsat fotografiată Ursula Corbero

 



Însă aceasta nu este unica fotografie sexy postată de tânărul model. Aflată în Es Vedra, Ibiza, Demi Rose își tine fanii la curent cu viața ei prin tot felul de fotografii provocatoare, iar aceștia o copleșesc cu complimente."O femeie foarte frumoasă", "Ce sexy", "Superbă" - au scris fanii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri