Demi Rose/ Foto: Instagram
Divertisment

Demi Rose/ Foto: Instagram

Demi Rose și-a acoperit bustul generos doar cu pene. Imaginile au făcut furori pe rețelele de socializare

Demi Rose a bifat încă o apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare, purtând o ținută care i-a scos din nou formele voluptoase în evidență. Modelul în vârstă de 28 de ani și-a acoperit bustul generos cu un top format exclusiv din pene și și-a lăsat abdomenul plat la vedere. 

În fotografiile postate pe contul de Instagram, Demi a apărut într-o fustă minusculă din catifea maro, pe care a asortat-o cu topul format în întregime din pene, asigurându-se că decolteul ei va fi în centrul atenției. Întregul look a fost completat de un machiaj natural și de o coafură ciufulită, modelul având o floare roz în spatele urechii. Mai mult, ținuta i-a scos în evidență pielea bronzată, pe care vedeta a obținut-o în timpul vacanței din Brazilia. 

Citește și: Demi Rose s-a fotografiat acoperită doar cu o eșarfă. Imaginile postate pe rețelele sociale au strâns zeci de mii de aprecieri

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânăra și-a uimit fanii de pe rețeaua de socializare, acolo unde a strâns aproape 20 de milioane de urmăritori, iar secțiunea de comentarii a fost plină de complimente: „Ești cea mai frumoasă femeie de pe Pământ”/ „Superbă”/ „Nu contează ce pui pe tine, arăți bine oricum”/ „Arăți fantastic, ca întotdeauna”. 

Cum a devenit Demi Rose cunoscută

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei a fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Demi Rose, regina decolteurilor abisale. Cum s-a afișat modelul britanic pe rețelele de socializare

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Etichete: tinuta , model , silueta , demi rose

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri